Neler Yeni

Adamına göre muamele

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Umut yelgedik
2 senedir kamu da çalışıyorum adamına göre muamele yapıyorlar babaların çiftliği
Gibi yönetiliyorlar doldurmuşlar akrabalarını ama and olsun hepsini yollamadan durmam hadi bakalım çok sinirliyim bu konuda sesimi çıkatcam bundan sonra

ErdemAbiGf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Erdem
2 senedir kamu da çalışıyorum adamına göre muamele yapıyorlar babaların çiftliği
Gibi yönetiliyorlar doldurmuşlar akrabalarını ama and olsun hepsini yollamadan durmam hadi bakalım çok sinirliyim bu konuda sesimi çıkatcam bundan sonra
22 yıldır Böyle bilmem anlatabilidim mi 😃

eneskaya6

80+ Silver
İstediğini gönder gelen 1 gram farklı olmayacak.

Bu halk bu zihniyet bozuk cahil ve bencil.
Hele kamu da sadece yatmaya alışmışlar. Kamuyu gören bilir hepsi tiksinilecek insan

MoonWalk

80+ Silver
Gereken yanıtı gereken şekilde vermek gerek, bazıları bazı lafları hak ediyor ancak Dimyat'a pirince giderken bulgurdan olma durumu da var, bulunan konumu korumak önemli.

ErdemAbiGf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Erdem
Reis Aman Kendine dikat et bunlar Cahil sürücüleri olduğu için üstüne sıcak kolktuklarını bozmaya kalkanlara saldırmaya başlar lar.

Hanaz

80+ Gold
Kamuya girebildiğine şükret bence

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Keşke benim de böyle memurlu dertlerim olsa

Top Bottom