güzel ayakkabılar var, 3 tane alıp 7000 8000tl ye şık ayakkabılar alınabiliyor. 4.5 5bin e de gelebilir 3 ayakkabı hatta daha düşüğe, adidas linki
Bence de. Üstelik müşteriye 3 tane kakalamak için yapılan bir kampanya (!)Bana bindirimden indirim gibi geldi
Bence de. Üstelik müşteriye 3 tane kakalamak için yapılan bir kampanya (!)
rica ederim hocam, 24.00 da indirim bitebilir, cyber monday indirimi olduğundan pazartesi gün sonu bitebilirteşekkürler bakıcam
oluyor hocam, 3 tane ayakkabı seçiyorsunuz en düşük olanın ücretini ödemiyorsunuz, 24.00 da indirim bitebilir belki çünkü cyber monday indirimi diye geçiyorFarklı cesitleri koyunca oluyor mu
yok hocam, bu fiyata lumberjack alıyorsun, 3 tane güzel ayakkabı seçtim, 7000 tl ye 3 taksit, adidas..Bana bindirimden indirim gibi geldi
hayır gerçek indirim, adidas fiyatlarını biliyorsunuz, 3 al 2 öde çok mantıklıBence de. Üstelik müşteriye 3 tane kakalamak için yapılan bir kampanya (!)
bilmiyorum belki dediğiniz model için öyle olabilir ama burda 3 al 2 öde kampanyası, yani en düşük olan ayakkabının parasını ödemiyorsunuzBaşka bir yerden samba alsam 3 tane daha ucuza geliyor onu farkettim bende![]()
baktım hocam örneğin bu ayakkabıyı aldımHocam benden sana tavsiye beğendiğin ayakkabıların bir fiyatlarını araştır başka sitelerde. Ben beğendiklerimi araştırdım ve başka yerden alsam daha uyguna geliyor![]()
3 al 2 ödeyi hesaba kattınız değil mi? belki sizin modelde öyle olabilirHocam benden sana tavsiye beğendiğin ayakkabıların bir fiyatlarını araştır başka sitelerde. Ben beğendiklerimi araştırdım ve başka yerden alsam daha uyguna geliyor![]()
hocam çok güzel kampanya, kötü marka değil zaten, asics ne kadar? kampanya var mı, ben çok güzel ayakkabıları kampanyalı aldımtırt adidas bitti coktan asicse gecin
acelesi yok kanka 3 tane ayakkabıyı aynı sepette almak saçmalık indirime düştükçe asics kovalamak ya da daha ihtiyaca yönelik ayakkabı bulmak daha mantıklı olur hem tarz hem rahatlık hem de profesyonellik bakımından bu sepette alınabileceklerden cok daha iyi çeşitli ayakkabılar denk geliyor intersport yada kendi sitesine über bir kampanya değil tanesi 1000 1200 e gelse anca o zaman alır kenara atarımhocam çok güzel kampanya, kötü marka değil zaten, asics ne kadar? kampanya var mı, ben çok güzel ayakkabıları kampanyalı aldım
amaç tırt vs değil, f/p
hocam tanesi 2300 e geldi, hala çok mantıklı bence, hem de sıradan düz modelleri değil, şekil şukul güzel yani ben sevdimacelesi yok kanka 3 tane ayakkabıyı aynı sepette almak saçmalık indirime düştükçe asics kovalamak ya da daha ihtiyaca yönelik ayakkabı bulmak daha mantıklı olur hem tarz hem rahatlık hem de profesyonellik bakımından bu sepette alınabileceklerden cok daha iyi çeşitli ayakkabılar denk geliyor intersport yada kendi sitesine über bir kampanya değil tanesi 1000 1200 e gelse anca o zaman alır kenara atarım