Adidas 3al 2öde kampanya

SemAI

80+
Reaksiyon skoru
8
güzel ayakkabılar var, 3 tane alıp 7000 8000tl ye şık ayakkabılar alınabiliyor. 4.5 5bin e de gelebilir 3 ayakkabı hatta daha düşüğe, adidas linki

1764616317751.webp

Bana bindirimden indirim gibi geldi

teşekkürler bakıcam
rica ederim hocam, 24.00 da indirim bitebilir, cyber monday indirimi olduğundan pazartesi gün sonu bitebilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Farklı cesitleri koyunca oluyor mu
oluyor hocam, 3 tane ayakkabı seçiyorsunuz en düşük olanın ücretini ödemiyorsunuz, 24.00 da indirim bitebilir belki çünkü cyber monday indirimi diye geçiyor

Bana bindirimden indirim gibi geldi
yok hocam, bu fiyata lumberjack alıyorsun, 3 tane güzel ayakkabı seçtim, 7000 tl ye 3 taksit, adidas..

Bence de. Üstelik müşteriye 3 tane kakalamak için yapılan bir kampanya (!)
hayır gerçek indirim, adidas fiyatlarını biliyorsunuz, 3 al 2 öde çok mantıklı

Başka bir yerden samba alsam 3 tane daha ucuza geliyor onu farkettim bende :D
bilmiyorum belki dediğiniz model için öyle olabilir ama burda 3 al 2 öde kampanyası, yani en düşük olan ayakkabının parasını ödemiyorsunuz
yanlışınız olabilir bu arada, çok uygun kampanya

Hocam benden sana tavsiye beğendiğin ayakkabıların bir fiyatlarını araştır başka sitelerde. Ben beğendiklerimi araştırdım ve başka yerden alsam daha uyguna geliyor :)

edit: 01.12 ile 03.12 arası geçerliymiş ama numaralar kalmayabiliyor, 1 model sevmiştim bana olan numarasının son ürününü aldım bitti.

Hocam benden sana tavsiye beğendiğin ayakkabıların bir fiyatlarını araştır başka sitelerde. Ben beğendiklerimi araştırdım ve başka yerden alsam daha uyguna geliyor :)
baktım hocam örneğin bu ayakkabıyı aldım

Pureboost 5 Koşu Ayakkabısı 3 al 2 ödeden bana 2.300 tl ye geldi, internette 3.5 en düşük

3 al 2 ödeyi hesaba kattınız değil mi? belki sizin modelde öyle olabilir

hocam çok güzel kampanya, kötü marka değil zaten, asics ne kadar? kampanya var mı, ben çok güzel ayakkabıları kampanyalı aldım
amaç tırt vs değil, f/p
acelesi yok kanka 3 tane ayakkabıyı aynı sepette almak saçmalık indirime düştükçe asics kovalamak ya da daha ihtiyaca yönelik ayakkabı bulmak daha mantıklı olur hem tarz hem rahatlık hem de profesyonellik bakımından bu sepette alınabileceklerden cok daha iyi çeşitli ayakkabılar denk geliyor intersport yada kendi sitesine über bir kampanya değil tanesi 1000 1200 e gelse anca o zaman alır kenara atarım

acelesi yok kanka 3 tane ayakkabıyı aynı sepette almak saçmalık indirime düştükçe asics kovalamak ya da daha ihtiyaca yönelik ayakkabı bulmak daha mantıklı olur hem tarz hem rahatlık hem de profesyonellik bakımından bu sepette alınabileceklerden cok daha iyi çeşitli ayakkabılar denk geliyor intersport yada kendi sitesine über bir kampanya değil tanesi 1000 1200 e gelse anca o zaman alır kenara atarım
hocam tanesi 2300 e geldi, hala çok mantıklı bence, hem de sıradan düz modelleri değil, şekil şukul güzel yani ben sevdim
farklı farklı giyilir, lumberjack sevdiğim bir markadır, o zaten 1500 2000 tl , lescon desen o da aynı adidas fiyatına geliyor
keşke lescon böyle kampanya yapsam Türk malı diyip alsam, ama adamların ayakkabı fiyatı indirimde 2bin e geliyor

Geri