Neler Yeni

Adobe Programlarını Crack Kullanıyorum

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Youtube yeni başladım ve adobe programları piyasanın en iyisi olmasına karşın çok pahalı 3-4 programını kullansak aylık 500 TL' yi aşıyor.(ortalama)
Crack kullanıyorum, indirdikten sonra esed ve windows defender bir şey bulamadı.
Onların bulamadağı virüs olma ihtimali var mıdır ?
Crack önermiyoruz demeyin mecburum bu parayı ödeyemem.
Tavsiyem ücretsiz veya bütçenize uygun olan alternatiflerine yönelmenizi tavsiye ediyorum.

Joker_06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Ahmet Özsu
"Paran yoksa kullanma!" diyenler gelmeden yerimizi alalım.
Düzgün sitelerden indirdiyseniz sorun çıkacağını düşünmüyorum, ben de kullanıyordum onları ve sorun yaşamadım.

Ya crack mrak kullan gitsin bir şey olacağını sanmıyorum güvenilir yerlerden indirdiysen.
Güvenilir yer olarak ben youtubede en çok izlenen videonun altındaki yorumlara bakarak indiriyorum virüs var veya başka türlü yorumlar yoksa indiriyorum

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
Benim crackleri indirdiğim tek bir site var oldukça güvenilir, win7 isosunu bile oradan indirdim bir virüs bile çıkmıyor, güvenilir yerden indiriyorsan taratmaya gerek yok o.O2

Joker_06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Ahmet Özsu

HopeAfk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Umut :D
Güvenilir yer olarak ben youtubede en çok izlenen videonun altındaki yorumlara bakarak indiriyorum virüs var veya başka türlü yorumlar yoksa indiriyorum
Yt dekilerin güvenli olacağını düşünmüyorum. Discord verirsen virüssüz halleri var .Kullandığım.

Covid19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
co
Tamam bir şey olmaz merak etme ya ben de kullanıyordum.Şuanda grafik tasarımcı olan abim usbden geldi yükledi programları onu kullanıyorum çok da dert değil

Joker_06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Ahmet Özsu
Yt dekilerin güvenli olacağını düşünmüyorum. Discord verirsen virüssüz halleri var .Kullandığım.
Ne zamandır girmiyordum şifresini unutmuşum:( şifreyi değiştirince size özelden yazacağım .

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
crack kullanman çok normal ve haklısın güvenilir yerden indirirsen sıkıntı çıkmaz kimse burda bana gelip crack kullanmayın yasak falan demeyin aylık 500tl'mi birkaç program için vermem gerekiyorsa vermem veremem crack kullanmak zorundayız fiyatları normal alınabilir düzeye indirirlerse alırız

Top Bottom