Adobe Programlarını Crack Kullanıyorum

Youtube yeni başladım ve adobe programları piyasanın en iyisi olmasına karşın çok pahalı 3-4 programını kullansak aylık 500 TL' yi aşıyor.(ortalama)
Crack kullanıyorum, indirdikten sonra esed ve windows defender bir şey bulamadı.
Onların bulamadağı virüs olma ihtimali var mıdır ?
Crack önermiyoruz demeyin mecburum bu parayı ödeyemem.
Tavsiyem ücretsiz veya bütçenize uygun olan alternatiflerine yönelmenizi tavsiye ediyorum.

"Paran yoksa kullanma!" diyenler gelmeden yerimizi alalım.
Düzgün sitelerden indirdiyseniz sorun çıkacağını düşünmüyorum, ben de kullanıyordum onları ve sorun yaşamadım.

Ya crack mrak kullan gitsin bir şey olacağını sanmıyorum güvenilir yerlerden indirdiysen.
Güvenilir yer olarak ben youtubede en çok izlenen videonun altındaki yorumlara bakarak indiriyorum virüs var veya başka türlü yorumlar yoksa indiriyorum

Benim crackleri indirdiğim tek bir site var oldukça güvenilir, win7 isosunu bile oradan indirdim bir virüs bile çıkmıyor, güvenilir yerden indiriyorsan taratmaya gerek yok o.O2

Güvenilir yer olarak ben youtubede en çok izlenen videonun altındaki yorumlara bakarak indiriyorum virüs var veya başka türlü yorumlar yoksa indiriyorum
Yt dekilerin güvenli olacağını düşünmüyorum. Discord verirsen virüssüz halleri var .Kullandığım.

Tamam bir şey olmaz merak etme ya ben de kullanıyordum.Şuanda grafik tasarımcı olan abim usbden geldi yükledi programları onu kullanıyorum çok da dert değil

Yt dekilerin güvenli olacağını düşünmüyorum. Discord verirsen virüssüz halleri var .Kullandığım.
Ne zamandır girmiyordum şifresini unutmuşum:( şifreyi değiştirince size özelden yazacağım .

crack kullanman çok normal ve haklısın güvenilir yerden indirirsen sıkıntı çıkmaz kimse burda bana gelip crack kullanmayın yasak falan demeyin aylık 500tl'mi birkaç program için vermem gerekiyorsa vermem veremem crack kullanmak zorundayız fiyatları normal alınabilir düzeye indirirlerse alırız

Geri