Adore Mobilya Adore Gaming Throne Oyuncu Koltuğu 4.199,90 TL

Aynen öyle. Mesela ben böyle koltuklarda arkaya yatma mekanizması aramıyorum çünkü ben koltukta niye yatacağım ya? Zaten yatarak bir şeyler izlemek için televizyonum, Android box, yatak vs her şeyim var. Bu arada Hawk Future oyuncu koltuğu kullanıyorum, taş gibi koltuk bir sürü özelliği var ama ilk montaj yaptığımda deneme amaçlı yatırmaktan başka hiç o fonksiyonu kullanmadım. Bir de eskiden şu linkini attığım koltuğa benzer bir koltuk kullanıyordum ondan da memnundum ama artık 10 yıl kullanınca süngeri, kaplaması falan hep deforme oldu öyle değiştirdim. Ara ara bu Songmics koltuk 4500 lira cıvarına düşüyor ki en son eylül ayında da düşmüş, indirimi takip edip alırdım şimdiki aklımla.

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B077MYVDQY?language=tr_TR
Sogmic koltuğu 1 kya sattılar hocam bir ara ,insanlar 10 tane alıp sarı siteye 5 k ya koydu.3 Yıldır plastik sandelye var yanına fom sünger aldım burdan sonra neye gerçesem geçeyim bana ferrari gibi hissetirir sanırım.Hawk konusunda yerli malı olarak kendini lanse eden bir firma hiç bir ithalat vergisi ödemediği halde bu kadar yüksek fiyata satması koltuk başına faiş kar ettiklerini düşündürüyor bende.

havit koltuk var 4.5k ya düşüyor ona bir bakın

biraz önce ankara mağazasında deri olanını denedim 5 para etmeyecek bir ürün

Amazon prime fırsat galiba hepsiburadayı tam bilmiyorum
amazonda genelde sogmic ler de indiriim oluyor 3 -3,5k civarında ama onlarda yarı suni deri yarı kumar ve kolçaklar sabit bundaki gibi orda 2 yada 3 taksit max oluyor

amazonda genelde sogmic ler de indiriim oluyor 3 -3,5k civarında ama onlarda yarı suni deri yarı kumar ve kolçaklar sabit bundaki gibi orda 2 yada 3 taksit max oluyor
ben hawk veya xdrive düşünüyorum eğer gelirse alırım gelmezse yapıcak bir şey yok beklerim

Ben bu koltuğu indirime girince sitesinden aldım, burada konusu yoktu. Gri kumaş olan modeli fakat daha ulaşmadı, Horoz lojistik ile göndermişler 36Kg kargo boyutu var. Gönül isterdi Hawk Future almak ama biri 13000TL biri 4000TL. Karşılaştırma yaparken bunu göz önüne alın lütfen. 10bin+ TL lik ürünlerle kıyaslama yapılıp kötü deniliyor, tabi o performansı vermez. Alternatif fiyata daha iyisi varsa bizde o fırsatları değerlendiririz. Yine Adoreden 10 yıl önce fln VLT-034-FS-1 kodlu koltuğunu almıştım ve hala kullanıyorum. Bu modelden geçeceğim için pişman edeceğini düşünmüyorum.

Ben bu koltuğu indirime girince sitesinden aldım, burada konusu yoktu. Gri kumaş olan modeli fakat daha ulaşmadı, Horoz lojistik ile göndermişler 36Kg kargo boyutu var. Gönül isterdi Hawk Future almak ama biri 13000TL biri 4000TL. Karşılaştırma yaparken bunu göz önüne alın lütfen. 10bin+ TL lik ürünlerle kıyaslama yapılıp kötü deniliyor, tabi o performansı vermez. Alternatif fiyata daha iyisi varsa bizde o fırsatları değerlendiririz. Yine Adoreden 10 yıl önce fln VLT-034-FS-1 kodlu koltuğunu almıştım ve hala kullanıyorum. Bu modelden geçeceğim için pişman edeceğini düşünmüyorum.
Hocam gelince ayrıntılı bir update yapma şansın var mı foto hissiyat rahatlık konusundan ..tabii ki beklenti normal olmalı ama ben 7 k lık hawkı da taş gibi buluyorum çoğu kişi pek rahat bir koltuk olmadığını belirtiyor ztn ben hawk firmasın fiyatları yerli malıyız diye şişirdiğinide düşünüyorum.Hayırlı olsun bu arada

Edit özellikle en alçak modunda kolçakların en uç noktası kaç cm yüksek onu bilsem masama göre uygunmu bilicem.

Hocam gelince ayrıntılı bir update yapma şansın var mı foto hissiyat rahatlık konusundan ..tabii ki beklenti normal olmalı ama ben 7 k lık hawkı da taş gibi buluyorum çoğu kişi pek rahat bir koltuk olmadığını belirtiyor ztn ben hawk firmasın fiyatları yerli malıyız diye şişirdiğinide düşünüyorum.Hayırlı olsun bu arada

Edit özellikle en alçak modunda kolçakların en uç noktası kaç cm yüksek onu bilsem masama göre uygunmu bilicem.
Fırsat olursa yaparım ama yakın zamanda olmaz herhalde. 1 aydır ayağım alçıda, hareket kabiliyetim kısıtlı ve 2 gün sonra tekrar ameliyatım var. Umarım kargo yarın gelir yoksa geri dönme durumu bile var. :)

Fırsat olursa yaparım ama yakın zamanda olmaz herhalde. 1 aydır ayağım alçıda, hareket kabiliyetim kısıtlı ve 2 gün sonra tekrar ameliyatım var. Umarım kargo yarın gelir yoksa geri dönme durumu bile var. :)
Geçmiş olsun sağlık önce gelir belki geri gitmesi sizin için daha hayılı olur .

En alçak yerden 65cm, en yüksekte 76cm civarı. Koltuk kısmıda tam istediğim gibi sert, 100 kiloyum ve oturunca tahtayı hissetmiyorum. Tercih sebeplerimden biri de buydu. İki sünger arasında yay desteği var. Umarım diğeri gibi uzun ömürlü olur. Bu koltuk 6900TL iken takip ediyordum ama bir koltuğa bu kadar para vermek bana fazla geliyordu. 4100TL görünce direkt çektim.

1759841569980.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,168
Üyeler
184,744
Son üye
rescar12
Geri