- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sogmic koltuğu 1 kya sattılar hocam bir ara ,insanlar 10 tane alıp sarı siteye 5 k ya koydu.3 Yıldır plastik sandelye var yanına fom sünger aldım burdan sonra neye gerçesem geçeyim bana ferrari gibi hissetirir sanırım.Hawk konusunda yerli malı olarak kendini lanse eden bir firma hiç bir ithalat vergisi ödemediği halde bu kadar yüksek fiyata satması koltuk başına faiş kar ettiklerini düşündürüyor bende.Aynen öyle. Mesela ben böyle koltuklarda arkaya yatma mekanizması aramıyorum çünkü ben koltukta niye yatacağım ya? Zaten yatarak bir şeyler izlemek için televizyonum, Android box, yatak vs her şeyim var. Bu arada Hawk Future oyuncu koltuğu kullanıyorum, taş gibi koltuk bir sürü özelliği var ama ilk montaj yaptığımda deneme amaçlı yatırmaktan başka hiç o fonksiyonu kullanmadım. Bir de eskiden şu linkini attığım koltuğa benzer bir koltuk kullanıyordum ondan da memnundum ama artık 10 yıl kullanınca süngeri, kaplaması falan hep deforme oldu öyle değiştirdim. Ara ara bu Songmics koltuk 4500 lira cıvarına düşüyor ki en son eylül ayında da düşmüş, indirimi takip edip alırdım şimdiki aklımla.
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B077MYVDQY?language=tr_TR