yok hocam adsl internet kullanıyoduk . modemimiz vdsl destekliyormuş, mh yi aradık hızımızı yükseltmek istiyoruz dedik altyapınız 47 mbps destekliyor dedi. buna en yakın 35 mbps tarife var onu verebiliriz dediler tamam dedik. 35 mbps tarifeyi geçirmişler internet sitesinden sorguladım.kurulum yapmaya geldilermi
kurulum yapmaya gelirler diye düşünüyorum hemen yükselmezyok hocam adsl internet kullanıyoduk . modemimiz vdsl destekliyormuş, mh yi aradık hızımızı yükseltmek istiyoruz dedik altyapınız 47 mbps destekliyor dedi. buna en yakın 35 mbps tarife var onu verebiliriz dediler tamam dedik. 35 mbps tarifeyi geçirmişler internet sitesinden sorguladım.
Modemi kapatıp açtın mı? Bir de ışık renginde bir değişiklik oldu mu?yarım saat önce ADSL internetimizin hızını vdsl 35 mbps geçiş yaptırdık. hızlarımız hala adsl internet hızında . (modemimiz vdsl destekliyor etikette yazıyor)
modemi aç kapa yaptım resetledim. ışıkta bi değişiklik göremedim ne olacaktıki?Modemi kapatıp açtın mı? Bir de ışık renginde bir değişiklik oldu mu?
evet?adsl 24mbit'e kadar. daha yüksek hızlar vdsl.
Bazı modellerle ADSL'den VDSL'e geçince yeşil yanan ışıklardan biri turuncu oluyordu. İnternetin ışığıydı sanırım. Senin ışıklar full mavi de olabilir. Öyleyse bu dediğimin bir önemi yok. 192.168.1.1'e girip giriş yapınca xDSL ya da DSL sekmesinin ekran görüntüsünü atar mısın?modemi aç kapa yaptım resetledim. ışıkta bi değişiklik göremedim ne olacaktıki?
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet?
şu kısımmı?Bazı modellerle ADSL'den VDSL'e geçince yeşil yanan ışıklardan biri turuncu oluyordu. İnternetin ışığıydı sanırım. Senin ışıklar full mavi de olabilir. Öyleyse bu dediğimin bir önemi yok. 192.168.1.1'e girip giriş yapınca xDSL ya da DSL sekmesinin ekran görüntüsünü atar mısın?
halen daha adsl 2 plus gözüküyor modulasyonşu kısımmı?
Evet. Halen ADSL görünüyor. Geçiş olmamış. Ben 3-4 sene önce Türk Telekom kullanırken ADSL'den VDSL'e anında geçiş olmuştu.şu kısımmı?Alıntıyı görüntüle
telefona şöyle bir mesaj gelmişti. tt den, 19.12.2024 tarihine kadar tanimlanan internet kampanyasına katılımınız tamamlanacaktır diyor.Evet. Halen ADSL görünüyor. Geçiş olmamış. Ben 3-4 sene önce Türk Telekom kullanırken ADSL'den VDSL'e anında geçiş olmuştu.
Daha geçiş olmamış o zaman. Biraz bekleyeceksin. Hat değerlerinde ulaşabileceğin maksimum hız da 21 MB indirme 1 MB yükleme olarak görünüyor. Modemi tekrardan kapatıp açıp bu sayfanın fotoğrafını tekrardan atar mısın?telefona şöyle bir mesaj gelmişti. tt den, 19.12.2024 tarihine kadar tanimlanan internet kampanyasına katılımınız tamamlanacaktır diyor.