Neler Yeni

Adsl interneti vdsl 35 mb yükselttik. hızlar adsl internet te geziyor?

ErenMaiky

80+ Silver
yarım saat önce ADSL internetimizin hızını vdsl 35 mbps geçiş yaptırdık. hızlarımız hala adsl internet hızında . (modemimiz vdsl destekliyor etikette yazıyor)

Palo DAYI 👑

80+ Gold
kurulum yapmaya geldilermi

ErenMaiky

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kurulum yapmaya geldilermi
yok hocam adsl internet kullanıyoduk . modemimiz vdsl destekliyormuş, mh yi aradık hızımızı yükseltmek istiyoruz dedik altyapınız 47 mbps destekliyor dedi. buna en yakın 35 mbps tarife var onu verebiliriz dediler tamam dedik. 35 mbps tarifeyi geçirmişler internet sitesinden sorguladım.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
yok hocam adsl internet kullanıyoduk . modemimiz vdsl destekliyormuş, mh yi aradık hızımızı yükseltmek istiyoruz dedik altyapınız 47 mbps destekliyor dedi. buna en yakın 35 mbps tarife var onu verebiliriz dediler tamam dedik. 35 mbps tarifeyi geçirmişler internet sitesinden sorguladım.
kurulum yapmaya gelirler diye düşünüyorum hemen yükselmez

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,910
İsim
Emre Zengin
yarım saat önce ADSL internetimizin hızını vdsl 35 mbps geçiş yaptırdık. hızlarımız hala adsl internet hızında . (modemimiz vdsl destekliyor etikette yazıyor)
Modemi kapatıp açtın mı? Bir de ışık renginde bir değişiklik oldu mu?

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router
adsl 24mbit'e kadar. daha yüksek hızlar vdsl.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,910
İsim
Emre Zengin
modemi aç kapa yaptım resetledim. ışıkta bi değişiklik göremedim ne olacaktıki?
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet?
Bazı modellerle ADSL'den VDSL'e geçince yeşil yanan ışıklardan biri turuncu oluyordu. İnternetin ışığıydı sanırım. Senin ışıklar full mavi de olabilir. Öyleyse bu dediğimin bir önemi yok. 192.168.1.1'e girip giriş yapınca xDSL ya da DSL sekmesinin ekran görüntüsünü atar mısın?

ErenMaiky

80+ Silver
Bazı modellerle ADSL'den VDSL'e geçince yeşil yanan ışıklardan biri turuncu oluyordu. İnternetin ışığıydı sanırım. Senin ışıklar full mavi de olabilir. Öyleyse bu dediğimin bir önemi yok. 192.168.1.1'e girip giriş yapınca xDSL ya da DSL sekmesinin ekran görüntüsünü atar mısın?
şu kısımmı?
ddd.PNG

Mesaj otomatik birleştirildi:

şu kısımmı?
ddd.PNG
halen daha adsl 2 plus gözüküyor modulasyon

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,910
İsim
Emre Zengin

ErenMaiky

80+ Silver
Evet. Halen ADSL görünüyor. Geçiş olmamış. Ben 3-4 sene önce Türk Telekom kullanırken ADSL'den VDSL'e anında geçiş olmuştu.
telefona şöyle bir mesaj gelmişti. tt den, 19.12.2024 tarihine kadar tanimlanan internet kampanyasına katılımınız tamamlanacaktır diyor.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,910
İsim
Emre Zengin
telefona şöyle bir mesaj gelmişti. tt den, 19.12.2024 tarihine kadar tanimlanan internet kampanyasına katılımınız tamamlanacaktır diyor.
Daha geçiş olmamış o zaman. Biraz bekleyeceksin. Hat değerlerinde ulaşabileceğin maksimum hız da 21 MB indirme 1 MB yükleme olarak görünüyor. Modemi tekrardan kapatıp açıp bu sayfanın fotoğrafını tekrardan atar mısın?

Top Bottom