Neler Yeni

Adsl interneti vdsl 35 mb yükselttik. hızlar adsl internet te geziyor?

ErenMaiky

80+ Silver
Daha geçiş olmamış o zaman. Biraz bekleyeceksin. Hat değerlerinde ulaşabileceğin maksimum hız da 21 MB indirme 1 MB yükleme olarak görünüyor. Modemi tekrardan kapatıp açıp bu sayfanın fotoğrafını tekrardan atar mısın?
tamamdır

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Emre
yarım saat önce ADSL internetimizin hızını vdsl 35 mbps geçiş yaptırdık. hızlarımız hala adsl internet hızında . (modemimiz vdsl destekliyor etikette yazıyor)
normalde anında geçiş olması lzm benim anında geçiş oldu 5dk da hiç bir işlem yapılmadan ara ar kopuyor adsl bağlanıyor vdsl e geri dönüyor :D arızalı bir tık da.

ErenMaiky

80+ Silver
Daha geçiş olmamış o zaman. Biraz bekleyeceksin. Hat değerlerinde ulaşabileceğin maksimum hız da 21 MB indirme 1 MB yükleme olarak görünüyor. Modemi tekrardan kapatıp açıp bu sayfanın fotoğrafını tekrardan atar mısın?
değiş.PNG

bi değişiklik yok gibi

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Anonim Ankh
Ayın 19'una kadar bekleyin madem hocam, bende de diğer arkadaşlardaki gibi direkt VDSL'e geçiş olmuştu ama farklı bir durum var demek ki SMS ile tarih attıklarına göre.

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Yusuf Arda Karatay
benim binamda adsl altyapı var ve 16 mbps alıyorum. Bunu nasıl 35 40 yaparım ? komple altyapı mı yenilenmesi gerekiyor ?

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,910
İsim
Emre Zengin

ErenMaiky

80+ Silver
normalde anında geçiş olması lzm benim anında geçiş oldu 5dk da hiç bir işlem yapılmadan ara ar kopuyor adsl bağlanıyor vdsl e geri dönüyor :D arızalı bir tık da.
Ayın 19'una kadar bekleyin madem hocam, bende de diğer arkadaşlardaki gibi direkt VDSL'e geçiş olmuştu ama farklı bir durum var demek ki SMS ile tarih attıklarına göre.
sssss.PNG

türk telekomun online işlemlerine girdiğimde bu sonuç çıktı şimdi inceliyordum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tam emin değilim ama buradaki maksimum hız ADSL içinde olabilir. VDSL geçince büyük ihtimalle değişecek. Buradan altyapı sorgulayınca kaç çıkıyor? https://goknet.com.tr/internet-altyapi-sorgulama/
vdsl internete geçiş yapmadan önce boş port çıkıyordu bütün sitelerde şimdi hiçbirinde çıkmıyor boş port yok çıkıyor . büyük ihtimal son port u ben kaptım

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,910
İsim
Emre Zengin
Alıntıyı görüntüle

vdsl internete geçiş yapmadan önce boş port çıkıyordu bütün sitelerde şimdi hiçbirinde çıkmıyor boş port yok çıkıyor . büyük ihtimal son port u ben kaptım
Tamamdır hocam. Geçiş yaptıktan sonra gene atarsın bu xDSL ekranın fotoğrafını. Ulaşılabilir hız 50'nin üstünü görünürse paketi 35'den 50'ye de çekebilirsin.

Rediron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Mert Aldemir
İlgilendiği Kategoriler
Sorunlar
Alıntıyı görüntüle

Kurulum ekibi gelip senin hattı yeni vdsl portuna çakacak muhtemelen.

ErenMaiky

80+ Silver
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,649
Üyeler
163,029
Son üye
Formst
Top Bottom