Adsl 24mbps'e kadarşimdi internetten bakınca bana tel mel değişiyor felan denildi
anlayacağım dilde ne e farkı var anlatırmısınız
Tel mel değişmiyor altyapınız varsa aynı hattı kullanıyorlar "dsl"şimdi internetten bakınca bana tel mel değişiyor felan denildi
anlayacağım dilde ne e farkı var anlatırmısınız
ama aynı hız alacağım sadece hız değişeni felan olurmu performans üzerinde değişen olurmu yani şuan adsl pakkette 20 mbit alıyorum ve en fazla 8 mbit alıyorum teknik destek uğraşıyor şuanAdsl 24mbps'e kadar
Vdsl 100mbps'e kadar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Tel mel değişmiyor altyapınız varsa aynı hattı kullanıyorlar "dsl"
Dediklerinizi anlamadımama aynı hız alacağım sadece hız değişeni felan olurmu performans üzerinde değişen olurmu yani şuan adsl pakkette 20 mbit alıyorum ve en fazla 8 mbit alıyorum teknik destek uğraşıyor şuan
What kanka A1 türkçen mi var anlayamadımama aynı hız alacağım sadece hız değişeni felan olurmu performans üzerinde değişen olurmu yani şuan adsl pakkette 20 mbit alıyorum ve en fazla 8 mbit alıyorum teknik destek uğraşıyor şuan
Aynen, evet.ama aynı hız alacağım sadece hız değişeni felan olurmu performans üzerinde değişen olurmu yani şuan adsl pakkette 20 mbit alıyorum ve en fazla 8 mbit alıyorum teknik destek uğraşıyor şuan
VDSL2 ne hocamADSL: ADSL daha düşük hız vermektedir. ADSL 2'ye ayrılır ADSL ve ADSL2+ ADSL2+ 24 Mbps destekler ve daha az ping sunar ADSL'de 16 Mbps hız sunar ve fazla ping verir. En fazla ping bu alt yapıdadır ve 16 almanız imkansıza yakındır.
VDSL: VDSL ise 100 Mbps'ye kadar hız sunar ve çok daha düşük ping verir ADSL'e göre ve sorgulamada ne yazıyorsa o veya ondan fazlasını alabilirsiniz.
hocam herkes anladı bi tek senmi anlamadın
O da daha yüksek bant genişliği sunar 250 Mbps falan alabilirsiniz ama işte genelde alınmıyor.VDSL2 ne hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
![]()