Adsl Vs Vdsl Farkı Nedir

brtgrup

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
169
şimdi internetten bakınca bana tel mel değişiyor felan denildi
anlayacağım dilde ne e farkı var anlatırmısınız

Adsl 24mbps'e kadar
Vdsl 100mbps'e kadar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tel mel değişmiyor altyapınız varsa aynı hattı kullanıyorlar "dsl"

Adsl 24mbps'e kadar
Vdsl 100mbps'e kadar

Tel mel değişmiyor altyapınız varsa aynı hattı kullanıyorlar "dsl"
ama aynı hız alacağım sadece hız değişeni felan olurmu performans üzerinde değişen olurmu yani şuan adsl pakkette 20 mbit alıyorum ve en fazla 8 mbit alıyorum teknik destek uğraşıyor şuan

ama aynı hız alacağım sadece hız değişeni felan olurmu performans üzerinde değişen olurmu yani şuan adsl pakkette 20 mbit alıyorum ve en fazla 8 mbit alıyorum teknik destek uğraşıyor şuan
Dediklerinizi anlamadım

What kanka A1 türkçen mi var anlayamadım

Aynen, evet.

ADSL: ADSL daha düşük hız vermektedir. ADSL 2'ye ayrılır ADSL ve ADSL2+ ADSL2+ 24 Mbps destekler ve daha az ping sunar ADSL'de 16 Mbps hız sunar ve fazla ping verir. En fazla ping bu alt yapıdadır ve 16 almanız imkansıza yakındır.
VDSL: VDSL ise 100 Mbps'ye kadar hız sunar ve çok daha düşük ping verir ADSL'e göre ve sorgulamada ne yazıyorsa o veya ondan fazlasını alabilirsiniz.

ADSL: ADSL daha düşük hız vermektedir. ADSL 2'ye ayrılır ADSL ve ADSL2+ ADSL2+ 24 Mbps destekler ve daha az ping sunar ADSL'de 16 Mbps hız sunar ve fazla ping verir. En fazla ping bu alt yapıdadır ve 16 almanız imkansıza yakındır.
VDSL: VDSL ise 100 Mbps'ye kadar hız sunar ve çok daha düşük ping verir ADSL'e göre ve sorgulamada ne yazıyorsa o veya ondan fazlasını alabilirsiniz.
VDSL2 ne hocam

hocam herkes anladı bi tek senmi anlamadın
:D

Geri