Neler Yeni

adslden vdsl e geçiş

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Poyraz
merhaba arkadaşlar ben 5 yıldan fazladır ttnet adsl kullanıyorum 16/0.8 paketini ve memnun değilim değiştirmeye karar verdim 64mbps altyapı diyorlar paketlerde de ttnetin sunduğu 24 mbps vdsl sınırsız 120 lira yani yuh! bende millenicoma baktm ama port yok yani ya ttnetin kazık fiyatından vdsl alıcağım ya da başka iss larına gidip yine 16mbps ama port boşalmasını bekleyeceğim ama ttnetin o fiyatı tahhütlü fiyatı tahhüstüz fiyat 260 lira gibi fahiş bir fiyat vodafoneu daha aramadım ama muhtemelen millenicomun 16mbps adsl ine geçicem sonrasında port açılınca ya 35 ya da 50 mbps vdsl alıcağım peki sorum şu bu port işi ne zaman düzelir? ve vdsl bir fiber türü deniliyor benimde saha dolabına mesafem 220 m fiber kadar güzel hız alırmıyım acaba ? yani mesela dc den yayın açsan ping 5000ms olurmu yada biri netflix izlese beni etkilermi

TALHA MURAT

80+ Silver
merhaba arkadaşlar ben 5 yıldan fazladır ttnet adsl kullanıyorum 16/0.8 paketini ve memnun değilim değiştirmeye karar verdim 64mbps altyapı diyorlar paketlerde de ttnetin sunduğu 24 mbps vdsl sınırsız 120 lira yani yuh! bende millenicoma baktm ama port yok yani ya ttnetin kazık fiyatından vdsl alıcağım ya da başka iss larına gidip yine 16mbps ama port boşalmasını bekleyeceğim ama ttnetin o fiyatı tahhütlü fiyatı tahhüstüz fiyat 260 lira gibi fahiş bir fiyat vodafoneu daha aramadım ama muhtemelen millenicomun 16mbps adsl ine geçicem sonrasında port açılınca ya 35 ya da 50 mbps vdsl alıcağım peki sorum şu bu port işi ne zaman düzelir? ve vdsl bir fiber türü deniliyor benimde saha dolabına mesafem 220 m fiber kadar güzel hız alırmıyım acaba ? yani mesela dc den yayın açsan ping 5000ms olurmu yada biri netflix izlese beni etkilermi
Bunu bilemeyiz deneyip görmelisin.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,071
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Netspeed, Turk.net falan bunlardan sorguladın mı?

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
Millenicomda altyapı test yapıp sonucu atarmısın ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Poyraz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Netspeed, Turk.net falan bunlardan sorguladın mı?
türknet 16mbps adsl netspeed de port yok 64mbps vdsl
Mesaj otomatik birleştirildi:

Millenicomda altyapı test yapıp sonucu atarmısın ?
1617016318944.png

yani genel olarak port yok port açıldığında 64 mbps vdsl diyor saha dolabına uzaklık 220 m zaten üst saha dolabının olduğu mahallede fiber var diye biliyorum ve muhtemelen vdsl2 olması lazım

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
Millenicom'a geçen birkaç arkadaşım var türktelekomdan kurtulduklarına sevinirken beterinde beteri varmış falan dediler .

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
yani genel olarak port yok port açıldığında 64 mbps vdsl diyor saha dolabına uzaklık 220 m zaten üst saha dolabının olduğu mahallede fiber var diye biliyorum ve muhtemelen vdsl2 olması lazım
TT Kullanıyorsanız 444 0 375'i arayıp port olup olmadığını sorun. Onlar farklı bir arayüz kullandığı için anlık olarak boş port olup olmadığını vb. görebiliyorlar.
Eğer onlar var derse Millenicomdan başvuru yapabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Poyraz
Millenicom'a geçen birkaç arkadaşım var türktelekomdan kurtulduklarına sevinirken beterinde beteri varmış falan dediler .
:))) ama türktelekom çok kazık ve millenicomda o kadar kötü yorum yok zaten bi 3 4 ay denemeden tahhüt yapmayacağım 3 4 ay deneyip sonra 1 veya 2 yıl sözleşme yaparım

TT Kullanıyorsanız 444 0 375'i arayıp port olup olmadığını sorun. Onlar farklı bir arayüz kullandığı için anlık olarak boş port olup olmadığını vb. görebiliyorlar.
Eğer onlar var derse Millenicomdan başvuru yapabilirsiniz.
teşekkürler deniyeceğim tahhüt 1 ay sonra bitiyor mayısın başında

Top Bottom