Matt Murdock 80+ Gold Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 6,447 Dahası Reaksiyon skoru 4,481 İsim Oğuz 1 Mart 2023 #41 Başvuru maili geldi ama daha geri dönüş yapılmadı.
2mApoo 80+ Silver Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 3,973 1 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #42 Matt Murdock yazmış: Başvuru maili geldi ama daha geri dönüş yapılmadı. Devamı için tıklayın... Knk ben bu sabah başvurdum belki inanmayacan ama 4 dakika içerisinde onaylandı. Direk eğitimlere başladım bile
Matt Murdock yazmış: Başvuru maili geldi ama daha geri dönüş yapılmadı. Devamı için tıklayın... Knk ben bu sabah başvurdum belki inanmayacan ama 4 dakika içerisinde onaylandı. Direk eğitimlere başladım bile
Matt Murdock 80+ Gold Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 6,447 Dahası Reaksiyon skoru 4,481 İsim Oğuz 1 Mart 2023 #43 2mApoo yazmış: Knk ben bu sabah başvurdum belki inanmayacan ama 4 dakika içerisinde onaylandı. Direk eğitimlere başladım bile Devamı için tıklayın... Beni de bugün onayladılar demek ki onay günüymüş
2mApoo yazmış: Knk ben bu sabah başvurdum belki inanmayacan ama 4 dakika içerisinde onaylandı. Direk eğitimlere başladım bile Devamı için tıklayın... Beni de bugün onayladılar demek ki onay günüymüş
2mApoo 80+ Silver Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 3,973 1 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #44 Matt Murdock yazmış: Beni de bugün onayladılar demek ki onay günüymüş Devamı için tıklayın... Hayırlı olsun. Seninde SS ni ekliyorum konuya
Matt Murdock yazmış: Beni de bugün onayladılar demek ki onay günüymüş Devamı için tıklayın... Hayırlı olsun. Seninde SS ni ekliyorum konuya