Yardım Afrikada kurban kesimi hangi site güvenilir

Teşekkür ederim hocam, insanlar artık başkalarının yaptığı iyiliğe,hoşgörülüğe de karışır oldular
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ederim hocam yarın araştıracağım
saçma bir yorum
başkasının yaptığı iyiliğe karışmak değil

burda 1000 kişiden 1000 i de sizin yurtdışı bağış fikrinize karşı çıksa karar yine sizin kararınız
kimse zorla kafanıza silah dayayıp yurtdışına yapamazsın Türkiyeye yapacaksın diye diretemez
lakin yurtdışına yapma konusundaki mantıksız fikride herkes belirtmekte özgür

ben ülkemde dağıtılan kurbana bile güvenmiyorum
kaldı ki yurtdışına dağıtayım

eeee yurttışındakiler insan değil mi

eee benim ülkemdekiler insan değil mi

önce benim ülkem benim vatandaşım benim kanım arkadaş

sen belki yurtdşına 1 kendi ülkene 2 kesiyorsundur
ama 3 keseceksen yine kendi ülkene

2 sini kendi ülkemde kesiyorum
3. sü yurtdışı daha uygun fiyat olduğu için kesiyorum diyorsan (bu yorumu direkt şahsi algılamayın böyle düşücede olan kesim de var)
kesmeyeceksin zaten

yeni yeni adetlerin peşinde koşmaya gerek yok

benim ülkemin belli bir kısmının dolabına doğru düzgün et girmiyorken
elin afrikalısına et dağıtacağıma
1 kilo verdiğim vatandaşıma 2 kg veririm

karar sizindir hiç kimsenin fikrine uymak zorunda değilsiniz elbette
ama eleştirenler hiç te haksız yere eleştirmiyor

hani bazen toplumda eleştirdiğimiz bir konu var
popüler kültür diye

bu da kurbanın popüler kültürü oldu artık anlayın bunu

Şöyle bazen düşünüyorum, ülkede bir sürü işsiz, aç insan var. Zaten ülkenin hali belli anlatmaya gerek yok. Neden İHH gibi dernekler Afrika'ya yardım yapıyor. Mesela seneler evvel parasızlıktan intihar edip cebinden 2 TL çıkan adama neden kimse yardım etmedi? Neyse, Türke para ver, ilk iPhone alır, sonra da Afrika'ya yardım yapar.
Evet cebimde iphone 13, airpods pro var ve afrikaya yardım yapıyorum. Peki sen nereye yapacaksın ?

Şöyle bazen düşünüyorum, ülkede bir sürü işsiz, aç insan var. Zaten ülkenin hali belli anlatmaya gerek yok. Neden İHH gibi dernekler Afrika'ya yardım yapıyor. Mesela seneler evvel parasızlıktan intihar edip cebinden 2 TL çıkan adama neden kimse yardım etmedi? Neyse, Türke para ver, ilk iPhone alır, sonra da Afrika'ya yardım yapar.
Oglum bu kafayla çok yaşamazsın

Durumu olmayan üniversite ögrencilerine para dağıt şu yüzyılda su kuyusu açamayan adamlara et dağıtacğına milletinin derdine derman ol
Adam gitse parasına içse gezse taparsınız adama yardım yapıcak yapmasını istemiyorsunuz

Adam gitse parasına içse gezse taparsınız adama yardım yapıcak yapmasını istemiyorsunuz
xddd hak verdim hocam

Herkes hemen adama saldırmış,adamın sorduğu soruya cevap verin bilgi sahibi değilseniz geçin,kimin ne yaptığı sizi ilgilendirmez.
Teşekkür ederim hocam, insanlar artık başkalarının yaptığı iyiliğe,hoşgörülüğe de karışır oldular

Teşekkür ederim hocam yarın araştıracağım
Niye burdakiler insan onlar hayvanmı kardeşim

Adamın keyfi işte karışamazsın ister o parayı içmeye harcar ister kurban kesmeye

saçma bir yorum
başkasının yaptığı iyiliğe karışmak değil

burda 1000 kişiden 1000 i de sizin yurtdışı bağış fikrinize karşı çıksa karar yine sizin kararınız
kimse zorla kafanıza silah dayayıp yurtdışına yapamazsın Türkiyeye yapacaksın diye diretemez
lakin yurtdışına yapma konusundaki mantıksız fikride herkes belirtmekte özgür

ben ülkemde dağıtılan kurbana bile güvenmiyorum
kaldı ki yurtdışına dağıtayım

eeee yurttışındakiler insan değil mi

eee benim ülkemdekiler insan değil mi

önce benim ülkem benim vatandaşım benim kanım arkadaş

sen belki yurtdşına 1 kendi ülkene 2 kesiyorsundur
ama 3 keseceksen yine kendi ülkene

2 sini kendi ülkemde kesiyorum
3. sü yurtdışı daha uygun fiyat olduğu için kesiyorum diyorsan (bu yorumu direkt şahsi algılamayın böyle düşücede olan kesim de var)
kesmeyeceksin zaten

yeni yeni adetlerin peşinde koşmaya gerek yok

benim ülkemin belli bir kısmının dolabına doğru düzgün et girmiyorken
elin afrikalısına et dağıtacağıma
1 kilo verdiğim vatandaşıma 2 kg veririm

karar sizindir hiç kimsenin fikrine uymak zorunda değilsiniz elbette
ama eleştirenler hiç te haksız yere eleştirmiyor

hani bazen toplumda eleştirdiğimiz bir konu var
popüler kültür diye

bu da kurbanın popüler kültürü oldu artık anlayın bunu

xddd hak verdim hocam
Burada kimsenin kimseye saldırdığı ya da engel olduğu bir durum yok. Ben ve diğer arkadaşlar sadece görüşlerimizi dile getirdik. Maalesef günümüz Türkiye sinde çağdaş iletişim kurabilmek çok zor ve maalesef sizlerde bunu tekrar binevi göstermiş oldunuz.
Bakın ırkçılık veya başka herhangi bir kötü anlamda hiçbir şey söylenmedi burada kimseye. Herkes sadece FİKİR ortaya attı. Durumu oradan alıp başka yerlere çekmeye çalışmayın. Lütfen sadece yazılan neyse o şekilde anlamaya gayret edin.
Konu sahibinin kendi kararını kendisinin verebileceğini düşünüyorum, ama fikir belirtmemize de karşı çıkmasını gerektirecek ya da bunu saldırı olarak görmesini gösterebilecek herhangi bir durum bulunmamakta olup bu konuda kendisinin de bundan sonra hem yazdıklarına hem anladıklarına dikkat etmesini umuyorum.

Ben ortaya fikir atılmasını istemedim açtığım konuyu okursanız güvenilir site istediğimi belirttim, saldırı yapıldığını da kim söyledi xd ?
Burada kimsenin kimseye saldırdığı ya da engel olduğu bir durum yok. Ben ve diğer arkadaşlar sadece görüşlerimizi dile getirdik. Maalesef günümüz Türkiye sinde çağdaş iletişim kurabilmek çok zor ve maalesef sizlerde bunu tekrar binevi göstermiş oldunuz.
Bakın ırkçılık veya başka herhangi bir kötü anlamda hiçbir şey söylenmedi burada kimseye. Herkes sadece FİKİR ortaya attı. Durumu oradan alıp başka yerlere çekmeye çalışmayın. Lütfen sadece yazılan neyse o şekilde anlamaya gayret edin.
Konu sahibinin kendi kararını kendisinin verebileceğini düşünüyorum, ama fikir belirtmemize de karşı çıkmasını gerektirecek ya da bunu saldırı olarak görmesini gösterebilecek herhangi bir durum bulunmamakta olup bu konuda kendisinin de bundan sonra hem yazdıklarına hem anladıklarına dikkat etmesini umuyorum.

Evet cebimde iphone 13, airpods pro var ve afrikaya yardım yapıyorum. Peki sen nereye yapacaksın ?
Daha dün yolda insanların kilosunu tartarak para kazanmaya çalışan bir çocuğa yemek ısmarladım. Çevremde aç insanlar varken, binlerce kilometre öteye yardım yapmak için çabalayacak kadar da düşmedim. Bence tamamen şov işi.

Ben ortaya fikir atılmasını istemedim açtığım konuyu okursanız güvenilir site istediğimi belirttim, saldırı yapıldığını da kim söyledi xd ?
sizin ortaya fikir atılıp atılmamasını istememe gibi hakkınız yok
burda herkes özgür
rencide edici bir tavır olmadıktan sonra herkes istediğini belirtebilir

ne diyorsun 5600x işlemci alacam 5000 tl
4060 ti alacam 16 gb 20000 tl
bunlar birbirine uyumlu mu diye soruyorsun

teorik olarak uyumlu mu
uyumlu

peki biz ne diyoruz
uyumlu lakin
5600x yerine 5600 alsan 1000 tl daha az para verirsin ama neredeyse aynı performansı alırsın
ama burdan 1000 tl kar ettin üstüne 1000 tl daha koyarsın 4060 ti 16 gb yerine 5060 ti 16 gb alırsın
ve çok daha verimli bir sistemin olur extra 1000 tl masrafla

şimdi bu tarz postlar paylaşımlar ve etkileşimler dönüyor değil mi grupta

böyle bir paylaşımda yapılan böyle bir yorumda
post sahibi
ben sizden yorum istemedim yorumlarınızı kendinize saklayın dese ne kadar mantıklı

size hakeret eden rencide eden var mı
veya siyasal tartışmaların en büyük alevlendiği nokta var toplumumuzda suriyeli meseleleri mesela
orda bir çok kişi çok daha ağır konuşur
hem suriyelilere hemde savunanlara

bu tarz bir ağır konuşma var mı

yok

TARTIŞMA İSTEMİYORSANIZ
SADECE CEVAP ARIYORSANIZ (BİR TEK BU KONU İÇİN DEMİYORUM)

AÇACAĞINIZ KONU HAKKINDA DAHA ÖNCE POST AÇILMIŞ MI İNCELEYİN
ORDAKİ TARTIŞMALARI GÖZARDI EDEREK GELEN TAVSİYELER KONUSUNDA FİKİR SAHİBİ OLUN
AMA TARTIŞMANIN YASAK OLMADIĞI FİKİR BELİRTMENİN YASAK OLMADIĞI BİR ORTAMDA KİMSEYE FİKİR İSTEMİYORUM AYAĞI ÇEKMEYİN
HELE HELE ELEŞTİRENLERİN GERÇEKTEN HAKLI OLDUĞU BİR KONUDA

Peki, benim diyeceklerim bu kadar, hakkınızda hayırlısı olsun.

Yorumları okudum iki tarafta haklı çünkü herkes olaya kendi açısından bakıyor. Güven işine gelirsek sen yardımını yap dolandırılsan bile senin niyetin önemli sonuçta kimseye %100 güvenemezsin sonuçta.
Benim fikrime gelince bende yurtdışına bağışlardım hatta kurbanı bile yurtdışında kesmeyi düşünüyorum kestiğim kurbanı stok yapmam ben hepsini ihtiyaç sahipleri yesin ben yemesemde olur yanlış anlamayın öyle hergün et yiyen biri değilim durumum çokda iyi değil ama en azından et olmasada yiyecek lokmam var saygılar

Daha dün yolda insanların kilosunu tartarak para kazanmaya çalışan bir çocuğa yemek ısmarladım. Çevremde aç insanlar varken, binlerce kilometre öteye yardım yapmak için çabalayacak kadar da düşmedim. Bence tamamen şov işi.
Yemek ısmarladıgını burda atnlatman şov işi bir dürüm vermişsin havasını yapıyorsun burda adama söylenecegine tiktokta dilennelere para atmasınlar filan de belki ülke düzelir

Geri