Neler Yeni

Afterburner yanılıyor olabilir mi?

BirDexter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Barış Can Altunoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar ve Donanım
Instagram
[email protected]
Arkadaşlar sistemim kısaca 5600x, Asus Rog 3080 10gb ve soğutucum ise 120mm coolermaster v2 ...
Örneğin şu an god of war oyunundayım ve işlemci sıcaklım önce 83 gösterdi, sonra kasamın camını söktüm ve birden 69 a düştü; ama bu sefer de 69 derece olan ekıran kartı sıcaklığım 72 ye çıktı...
Eee hocam nasıl mümkün ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok aşırı dalgalanma oluyor, 82 den bi anda 65 gördüğüm de oldu

Arkadaşlar sistemim kısaca 5600x, Asus Rog 3080 10gb ve soğutucum ise 120mm coolermaster v2 ...
Örneğin şu an god of war oyunundayım ve işlemci sıcaklım önce 83 gösterdi, sonra kasamın camını söktüm ve birden 69 a düştü; ama bu sefer de 69 derece olan ekıran kartı sıcaklığım 72 ye çıktı...
Eee hocam nasıl mümkün ?

Bak şuan da 58 oldu işlemci sıcaklığı - aga şaka mı bu, yok mu ayar felan

NespaY

80+ Silver
Eee hocam nasıl mümkün ?

Bak şuan da 58 oldu işlemci sıcaklığı - aga şaka mı bu, yok mu ayar felan
Eğer kasanın yan kapağını sökerseniz içerideki hava akışını bozmuş olursunuz tabii soğuyan bileşenler olacaktır ama ekran kartı gibi sıcaklaşan bileşenlerde olabilir.

BirDexter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Barış Can Altunoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar ve Donanım
Instagram
[email protected]
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer kasanın yan kapağını sökerseniz içerideki hava akışını bozmuş olursunuz tabii soğuyan bileşenler olacaktır ama ekran kartı gibi sıcaklaşan bileşenlerde olabilir.
Şuan tekrar kapattım ama hala aşırı değişken?

Top Bottom