Dışarda en fazla 2 dış cekiyor TP link kamera var bağlantı sıkıntı kesimiyor aynı 2 çeken yerde hangisi daha uygun olur3 ürün var elimde üçünüde kullandım, aralarında pek fark yok, şunlardan birini alabilirsin. kurulumu yaptıktan sonra 3 diş çeken bir yere tak bunu öyle kullan Aynı ağ adı kullanma.
1. TL-WA854RE, 300 Mbps Kablosuz Menzil Genişletici
2. TENDA A9 300Mbps 2 Harici Antenli Kompakt Menzil Genişletici
3. Xiaomi Mi Wifi Pro Sinyal Yakınlaştırıcı - Güçlendirici 300 Mbps - Global Versiyon
Hocam Xiaomininkini almayı düşünüyorum bende bir şey merak ediyorum bu menzil arttircilarda. Ek bir wifi olarakmi gözüküyor telefonda yoksa aynı wifiye mi bağlanıyoruz3 ürün var elimde üçünüde kullandım, aralarında pek fark yok, şunlardan birini alabilirsin. kurulumu yaptıktan sonra 3 diş çeken bir yere tak bunu öyle kullan Aynı ağ adı kullanma.
1. TL-WA854RE, 300 Mbps Kablosuz Menzil Genişletici
2. TENDA A9 300Mbps 2 Harici Antenli Kompakt Menzil Genişletici
3. Xiaomi Mi Wifi Pro Sinyal Yakınlaştırıcı - Güçlendirici 300 Mbps - Global Versiyon
Ek bir wifi ağı oluşturuyor.Hocam Xiaomininkini almayı düşünüyorum bende bir şey merak ediyorum bu menzil arttircilarda. Ek bir wifi olarakmi gözüküyor telefonda yoksa aynı wifiye mi bağlanıyoruz