knk elden derken bi dükkandan almaktan bahsettimgidip illa internetenmi almak zorundayız diye sorun,alamazsam bana bahane lazım annemi ikna etmek için birde yazmayı unutmuşum esp ile nasıl wifi şifresi hackleyebilirim varmı açıklıyan bi site felan bi yazıanlayabilen var mi ne demek istedigini? konu takip.
Benim bildiğim esp ön teker arka teker sarmasını engelleyen bi araç teknolojisi kral ne wifisiknk elden derken bi dükkandan almaktan bahsettimgidip illa internetenmi almak zorundayız diye sorun,alamazsam bana bahane lazım annemi ikna etmek için birde yazmayı unutmuşum esp ile nasıl wifi şifresi hackleyebilirim varmı açıklıyan bi site felan bi yazı
kardeşim devrik cümle senin yanında devede kulak gibi kalır, tane tane yazsan şunu anlamını yitirmiş konuknk elden derken bi dükkandan almaktan bahsettimgidip illa internetenmi almak zorundayız diye sorun,alamazsam bana bahane lazım annemi ikna etmek için birde yazmayı unutmuşum esp ile nasıl wifi şifresi hackleyebilirim varmı açıklıyan bi site felan bi yazı
Bir an okumayı unuttum sandımkardeşim devrik cümle senin yanında devede kulak gibi kalır, tane tane yazsan şunu anlamını yitirmiş konu
Annemi nasıl haclerim falan yazdı dedim tsmam bu çocuk iyi değilBir an okumayı unuttum sandım![]()