Slmbenemiran
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 6
- İsim
- Emir Talha Gökyürek
Selamlar öncelikle herkese, baştan söyleyeyim önceden buraya bir konu açmıştım lakin herkes darboğaz vs diyip konuyu dağıtmıştı. 4070tiSuper ve 7500f işlemcisi olan bi hazır sistem aldım ve bu sistemde sorunlar yaşadım ilk aldığım 2 hafta gta5'te ort. 190 fps alıyordum ama aşırı fazla drop giriyordu ve aldığım yere bunu söyledim yazılımsaldır dediler tekrardan windows kurdurdular sorun devam etti. İlk 2 haftadan sonra ise gta 5'te bi anda droplar gitti lakin fps ort. 100 fps düştü hatta yer yer 60 olduğu zamanlar bile oldu. Bu bahsettiğim sorunlar diğer oyunlarda da yaşanıyordu!! Sonrasında buraya yazdım ben 1080p monitör kullandığım için herkes darboğaz olduğunu söylediler ama darboğaz olmadığını biliyordum. Sonrasında ben 3-4 mail daha attım ve en son teknik servise gönderdim kasayı. Bu sefer de teknik servis 2k'da kendisi test etti ve bana dedi ki, her şey stabil çalışıyor ben bir sorun göremiyorum, Ben başka bir şey yapamam dedi. Konuştuk ettik en son benchmark istedim 2 oyundan cpunk ve gta'5te 2k da cpunk ort. 137.06 değer aldı dlss açık auto mod'da rtx kapalı şekilde gta 5'te ise yine durum aynı 70-140 fps arasında ama çoğunlukla 70-100 arasında yani ort.90 fps falan veriyor 2k'da!! Ben de dedim stabil çalışması sorun olmadığı anlamına gelmiyor o fps değerleri sizce normal mi? Kendisi stabil çalıştığı için bir şey diyemem isterseniz ekran kartı yetkili servisine gönderelim dedi yani anlayacağınız uzadıkça uzuyor. Ben bu durumda ne yapayım bir fikri olan var mı. Ekran kartını yetkili servise göndericem. Yine elimizden bir şey gelmiyor derlerse de artık hem yt'ye video çekip durumu anlatırım hem de thh'ye başvururum çünkü bence sorun işlemcide veyahut değilse bile pc'de ki bir şey kendini kısıtlıyor gibi. Siz ne düşünüyorsunuz?