Askerlerin çoğunu sil kalanları asilerin etrafına döşeBirde asiler Irak'tan Ankara'ya doğru geliyorlar. Ne yapcam?
asimile etmediysen isyan çıkar. asimile etmen lazımBirde asiler Irak'tan Ankara'ya doğru geliyorlar. Ne yapcam?
Askerlere bas oradan bulursun muhtemelen ben çok uzun süre önce oynamıştım tam hatırlamıyorumNasıl silicem? Ekonomiyi nasıl daha iyi yaparım?
silince düzelir ekonomi yavaş yavaşNasıl silicem? Ekonomiyi nasıl daha iyi yaparım?
asimile etmediysen isyan çıkar. asimile etmen lazım
Askerlere bas oradan bulursun muhtemelen ben çok uzun süre önce oynamıştım tam hatırlamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
silince düzelir ekonomi yavaş yavaş
barış imzala. kabul etmezler ama bence. o save çöp olmuş gibi yeni aç istersen. asker de basamıyosun eksin var.Ülkenin yarısı asilerin elinde. Askerlerim ile başa çıkamadım, napcam?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anadoluyu geri aldım ama Irak'ın ordan daldılar bu sefer.
asimile etmediysen isyan çıkar. asimile etmen lazım
barış imzala. kabul etmezler ama bence. o save çöp olmuş gibi yeni aç istersen. asker de basamıyosun eksin var.
sana yukarıdan uyarılar verir. orada asimile et olur. ona bas bi şehri asimile et ondan sonra ortadakine bas sürekli. para yetmezse tur atla gene yap aynısını.Hocam ülkeyi geri aldım, asimile nasıl ediyoruz? Askerleri nasıl silicem?
sana yukarıdan uyarılar verir. orada asimile et olur. ona bas bi şehri asimile et ondan sonra ortadakine bas sürekli. para yetmezse tur atla gene yap aynısını.