ya taksit kısmı gozukmedı direkt site bozukİtopya da taksit sıkıntısı var ben bu yüzden tercih etmiyorum.
4 yıl oldu kanka?illa bir gün alırsın umudunu kaybetme bende senin gibi düşünüyordum ama aldımmoralini bozma
bende kocaeli gebzedeyim üsküdar sinerji mağazasına 30 dk da gittimtaksit sıkıntısından dolayı alamadım hata verdi site
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kocaeli de yasıyorum
Ya küçük indirimlerden bir tık büyük indirimlerden bilgisayar alackasın işte çok beklersen olmaz ben öyle yaptım şuan en geç perşembeye kadar elime ulaşcakya taksit kısmı gozukmedı direkt site bozuk
4 yıl oldu kanka?
Reis 4 yıldır alamıyorsan ne bileyim eminmisin 4 yıldır çabaladığınaya taksit kısmı gozukmedı direkt site bozuk
4 yıl oldu kanka?
para sıkıntısı cıktı dolar arttı babam motoru takasla dedi sonra vazgecildi tekrar bulundu kaza yapıldı araba alındı araba satılıp alınıcaktı araba motoru arıza yaptı pcye para cıkmadı sonrası zaten full stokla alakalı hep hata verdıReis 4 yıldır alamıyorsan ne bileyim eminmisin 4 yıldır çabaladığına
yer neresi5300 e alıcı var hocam 5500 ver sana satayım sistemi.
istanbulyer neresi
o ne ?ben sinerjiden pc alırken autorecorder ile afk bıraktım öyle aldı m
o nedirben sinerjiden pc alırken autorecorder ile afk bıraktım öyle aldı m
Gebzeye kadar gelebilsen oradan marmaraya binip gelebilirsin direkt. Madem çok istiyorsun zorla istersen biraz stoklar bitmedentaksit sıkıntısından dolayı alamadım hata verdi site
kocaeli de yasıyorum
zorluyorum halaGebzeye kadar gelebilsen oradan marmaraya binip gelebilirsin direkt. Madem çok istiyorsun zorla istersen biraz stoklar bitmeden