aglayacagım artık v4.5 alamıyorum

zorluyorum hala
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Abdullah Hacıgül abi fiyatı bır tık arttırıp stok koyabilir misin ya
8 part halinde geliyor 50 50

makro gibi düşün sen afk bırakıyorsun o kendisi satın alıyor

ya taksit kısmı gozukmedı direkt site bozuk

4 yıl oldu kanka?

bir umuttur hala deniyorum ama yok
bir arkadaş satın almıştı satıcam diye ona sor istersen

8 part halinde geliyor 50 50

makro gibi düşün sen afk bırakıyorsun o kendisi satın alıyor

bir arkadaş satın almıştı satıcam diye ona sor istersen
@şahin doğan

taksit sıkıntısından dolayı alamadım hata verdi site

kocaeli de yasıyorum
Hat 200 oradanda bir metro yapıp iniyor sistemi otobüsle geri getiriyorsun. Ben RX li sistemi öyle taşıdım.

Hat 200 oradanda bir metro yapıp iniyor sistemi otobüsle geri getiriyorsun. Ben RX li sistemi öyle taşıdım.
Kartala oradan da metroyla hasanpaşa sapağında yürüme mağazaya 3 5 dk lık mesafede metro durağına.

ilk ciktigi zaman hemen sepete ekledim bilgileri yazdım hersey okeyy
o da ne
taksit kismi yok taksit secilmiyor tekrar denedim taksit kismi var taksit yapılmıyor tekrar yaptım bi sefer odeme yontemi secin hatası alamadım...
daha da alamam herhalde.
Mağazada belki 50 stok vardır. Ben de 1 tane aldım kendime ablam içindi aslında ama yardımcı olabilirim.

Şu muhabbetlerde işte ihtiyacı olmayıp borsacılık yapanları gördükçe ayrı sinir oluyorum :D Ne ara aldın da satacak adamıda buldun ona da satmıyorsun arkadaşın olduğu halde de başkasına vereceksin 200 lira için?

Şu muhabbetlerde işte ihtiyacı olmayıp borsacılık yapanları gördükçe ayrı sinir oluyorum :D Ne ara aldın da satacak adamıda buldun ona da satmıyorsun arkadaşın olduğu halde de başkasına vereceksin 200 lira için?
1. si sende yap ticaretini paranı kazan. 2. si arkadaşımın alacağı kesin değil senden fazla veren olursa satarım dedim o da okeyledi.
3. sü bu durum seni hiç ilgilendirmez.

1. si sende yap ticaretini paranı kazan. 2. si arkadaşımın alacağı kesin değil senden fazla veren olursa satarım dedim o da okeyledi.
he birde istediğin kadar zoruna gitsin. daha fazla sinir ol bu durum benim hoşuma gidiyor. :poop:

ilk ciktigi zaman hemen sepete ekledim bilgileri yazdım hersey okeyy
o da ne
taksit kismi yok taksit secilmiyor tekrar denedim taksit kismi var taksit yapılmıyor tekrar yaptım bi sefer odeme yontemi secin hatası alamadım...
daha da alamam herhalde.
Keşke direk tek çekim alıp sonra bankadan taksitlendirseydin hocam.

O da benim düşüncem bu da seni hiç alakadar etmez.

O da benim düşüncem bu da seni hiç alakadar etmez.
benim hakkımda yorum yapman beni ilgilendirir. senin gibi bütün gün evde oturup oyun oynayıp, kafa çalıştırıp ortaya parasını koyup riske girenlere laf etmiyorum en azından. iyi forumlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,117
Üyeler
185,222
Son üye
Ayazz1
Geri