aglayacagım artık v4.5 alamıyorum

benim hakkımda yorum yapman beni ilgilendirir. senin gibi bütün gün evde oturup oyun oynayıp, kafa çalıştırıp ortaya parasını koyup riske girenlere laf etmiyorum en azından. iyi forumlar
Seni cevaplamadım bile ama baya zoruna gitmiş. Ne iş yaptığını bilmediğin kişi hakkında yorumda bulunabiliyorsan ben de düşüncemi istediğim gibi söyleyebilirim demektir,sanki büyük girişim yapmışsın gibi konuşmak nereden çıktı bilmiyorum 500 lira kazanacaksın kanka onu garsonlar bahşişle birlikte topluyor zaten. Vicdanına kalmış be diyim iyi forumlar :)

Seni cevaplamadım bile ama baya zoruna gitmiş. Ne iş yaptığını bilmediğin kişi hakkında yorumda bulunabiliyorsan ben de düşüncemi istediğim gibi söyleyebilirim demektir,sanki büyük girişim yapmışsın gibi konuşmak nereden çıktı bilmiyorum 500 lira kazanacaksın kanka onu garsonlar bahşişle birlikte topluyor zaten. Vicdanına kalmış be diyim iyi forumlar :)
kazandığım 500 tl de senin zoruna gitti galiba. elime geçen her fırsatı kullanırım ben ister 50 tl isterse 5000 tl. benim şuana kadar kazanıp kaybettiğim paralar ile sen bir ömür geçirirsin.

kazandığım 500 TL de senin zoruna gitti galiba. elime geçen her fırsatı kullanırım ben ister 50 TL isterse 5000 TL. benim şuana kadar kazanıp kaybettiğim paralar ile sen bir ömür geçirirsin.
:D Seviyesizsin cidden. 500 liraya tahammül etmeyen adama kazanıp kaybettiğin paralardan bahsetmen komik.

Geri