Neler Yeni

Aidatsız kredi kartı önerisi

Wocix

80+ Bronze
Sizce hangi kredi kartını almalıyım? Önerdiğiniz kartı neden önerdiğinizi söylerseniz çok sevinirim. Aidatsiz olursa çok iyi olur.

MveA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Mehmet Ali
Sizce hangi kredi kartını almalıyım? Önerdiğiniz kartı neden önerdiğinizi söylerseniz çok sevinirim. Aidatsiz olursa çok iyi olur.
Denizbank 6 ay kalma sözünüze kart aidatını iptal ediyordu yakın dönemde. Fakat kredi kartı kullanımı yerine KMH hesabı kullanmak çok daha mantıklı.

MveA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Mehmet Ali
Bilinen adıyla eksi hesap diyebiliriz. Örneğin 5 k eksi hesabınızın tamamını kullanıp, aylık ortalama 300-350 tl faiz ödeyerek 5 k ödemeyi istediğiniz kadar erteleyebilirsiniz. Kredi kartında yeni düzenlemeler ile birlikte çok fazla bir hareket alanı kalmadı.

L3ON

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Emir
Enpara

Wocix

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilinen adıyla eksi hesap diyebiliriz. Örneğin 5 k eksi hesabınızın tamamını kullanıp, aylık ortalama 300-350 TL faiz ödeyerek 5 k ödemeyi istediğiniz kadar erteleyebilirsiniz. Kredi kartında yeni düzenlemeler ile birlikte çok fazla bir hareket alanı kalmadı.
ben şuanda taksit amacı ile kullanmak istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

salı günü iş başu yapacağım şuanda başvuru yapsam kabul edilir mi?

MveA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Mehmet Ali
KMH hesabınızın limiti kadar taksitli işlem yapabilirsiniz.

salı günü iş başu yapacağım şuanda başvuru yapsam kabul edilir mi?
E- devlet ya da findeks uygulaması üzerinde kredi notunuza bakarak işlem sağlayın. 1400 üzeri puanınız var ise muhtemelen kredi kartı ve kmh hesabı çıkar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ömer Can
Yaşın 26 dan Küçükse bonus genç var eğer büyük ise.bonus flexi var yaklaşık 8 senedir kredi kartı kullanıyorum hiç aidat ödemedim 😃

IbanyLone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Serkan Uysal
Enpara candır. 2018 den beri aktif kullanıyorum.

Wocix

80+ Bronze
Enpara candır. 2018 den beri aktif kullanıyorum.
onun pek şeyi yok mesela akbank axess de chip para var veya garantide bonus kampanyaları var enpara da yok sanırım

Yaşın 26 dan Küçükse bonus genç var eğer büyük ise.bonus flexi var yaklaşık 8 senedir kredi kartı kullanıyorum hiç aidat ödemedim 😃
bonus genç de taksit oluyor dimi

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
kredi kartında aidat var mı hala
ben iş bankasını kullanıyorum bi + sıda yok - de yok

Wocix

80+ Bronze
KMH hesabınızın limiti kadar taksitli işlem yapabilirsiniz.

E- devlet ya da findeks uygulaması üzerinde kredi notunuza bakarak işlem sağlayın. 1400 üzeri puanınız var ise muhtemelen kredi kartı ve kmh hesabı çıkar.
e devletten nasıl öğrenebilirim internetten baktım Risk Merkezi Raporu Başvurusu na grin diyordu girdim başvuru yaptım raporu görüntüledim ama kredi notumu göstermiyor

Top Bottom