Denizbank 6 ay kalma sözünüze kart aidatını iptal ediyordu yakın dönemde. Fakat kredi kartı kullanımı yerine KMH hesabı kullanmak çok daha mantıklı.Sizce hangi kredi kartını almalıyım? Önerdiğiniz kartı neden önerdiğinizi söylerseniz çok sevinirim. Aidatsiz olursa çok iyi olur.
ben şuanda taksit amacı ile kullanmak istiyorumBilinen adıyla eksi hesap diyebiliriz. Örneğin 5 k eksi hesabınızın tamamını kullanıp, aylık ortalama 300-350 TL faiz ödeyerek 5 k ödemeyi istediğiniz kadar erteleyebilirsiniz. Kredi kartında yeni düzenlemeler ile birlikte çok fazla bir hareket alanı kalmadı.
Enpara
salı günü iş başu yapacağım şuanda başvuru yapsam kabul edilir mi?Enpara
KMH hesabınızın limiti kadar taksitli işlem yapabilirsiniz.ben şuanda taksit amacı ile kullanmak istiyorum
E- devlet ya da findeks uygulaması üzerinde kredi notunuza bakarak işlem sağlayın. 1400 üzeri puanınız var ise muhtemelen kredi kartı ve kmh hesabı çıkar.ben şuanda taksit amacı ile kullanmak istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
salı günü iş başu yapacağım şuanda başvuru yapsam kabul edilir mi?
Yaşın 26 dan Küçükse bonus genç var eğer büyük ise.bonus flexi var yaklaşık 8 senedir kredi kartı kullanıyorum hiç aidat ödemedimSizce hangi kredi kartını almalıyım? Önerdiğiniz kartı neden önerdiğinizi söylerseniz çok sevinirim. Aidatsiz olursa çok iyi olur.
onun pek şeyi yok mesela akbank axess de chip para var veya garantide bonus kampanyaları var enpara da yok sanırımEnpara candır. 2018 den beri aktif kullanıyorum.
bonus genç de taksit oluyor dimiYaşın 26 dan Küçükse bonus genç var eğer büyük ise.bonus flexi var yaklaşık 8 senedir kredi kartı kullanıyorum hiç aidat ödemedim![]()
e devletten nasıl öğrenebilirim internetten baktım Risk Merkezi Raporu Başvurusu na grin diyordu girdim başvuru yaptım raporu görüntüledim ama kredi notumu göstermiyorKMH hesabınızın limiti kadar taksitli işlem yapabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
E- devlet ya da findeks uygulaması üzerinde kredi notunuza bakarak işlem sağlayın. 1400 üzeri puanınız var ise muhtemelen kredi kartı ve kmh hesabı çıkar.