🔥İndirim AIGO AP360 360 mm Beyaz Sıvı Soğutucu 2.199 TL

İsimbulamajim

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,317
Bedava olmalarına rağmen insanlar fark etmediği için konusunu açıyorum. Abdullah Hacıgül Ryzen 7 7800X3D işlemcili sisteminde kullandı ve gayet iyi gözüküyor. Üstelik beyaz rengi de var. AIGO dandik bir marka değil hemen bozulmaz.

Bedava olmalarına rağmen insanlar fark etmediği için konusunu açıyorum. Abdullah Hacıgül Ryzen 7 7800X3D işlemcili sisteminde kullandı ve gayet iyi gözüküyor. Üstelik beyaz rengi de var. AIGO dandik bir marka değil hemen bozulmaz.

millet alcak bana kalmıcak:(

Öyle anlattın ki bu sıcakta yanan beynime takasım geldi

Şaka bi yana cidden iyi ürün

Çok iyi fiyat. 7800X3D ile oyunda max 70 derece şaşırtıcı, piyasadaki çoğu 360mm 70 derecede tutamaz o işlemciyi...

Thermalright Phantom Spirit 120 se aldım 1547 TL’ye iptal edip bunu almalı mıyım ? Sıvı soğutma konusunda hep bir korkum vardı sonuçta içinden sıvı geçiyor bi sorun çıkarsa ve bu tür markalarda altından kalkamam diye bir korkum vardır hep. Alınır mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@HacıSOFU

Thermalright Phantom Spirit 120 se aldım 1547 TL’ye iptal edip bunu almalı mıyım ? Sıvı soğutma konusunda hep bir korkum vardı sonuçta içinden sıvı geçiyor bi sorun çıkarsa ve bu tür markalarda altından kalkamam diye bir korkum vardır hep. Alınır mı ?

@HacıSOFU
Korkma iptal et bunu al.

Arctic 360 ile 65-70 civarı takılıyor oyunda :D
2 mi 3 mü?

Geri