🔥İndirim AIGO AP360 360 mm Beyaz Sıvı Soğutucu 2.199 TL

Eskiden bunlarmi vardi be. Kutudan çıkan stok fan ile miss gibi çalışırdı sistem.

images (6).webp

Bedava olmalarına rağmen insanlar fark etmediği için konusunu açıyorum. Abdullah Hacıgül Ryzen 7 7800X3D işlemcili sisteminde kullandı ve gayet iyi gözüküyor. Üstelik beyaz rengi de var. AIGO dandik bir marka değil hemen bozulmaz.

Bunu bed
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bnu bedava verse almam döküntü mala verecek para yazık olur çok paranız varsa bn size iban atim çin malı sıvı sogutma getirim temudan :):):)

Bnu bedava verse almam döküntü mala verecek para yazık olur çok paranız varsa bn size iban atim çin malı sıvı sogutma getirim temudan :):):)
Sen bilgisizce marka kötülemek dışında ne işe yarıyorsun? 17 mesajın var hepsi bundan ibaret. 2022'de vb. hiç mesaj yazmamışsın bu ay ortaya çıkmışsın.

Fan fiyatına aio yapmışlar. Alıp fanları söküp kullansam, nasıl fikir. Fiyatı baya iyi.

Thermalright Phantom Spirit 120 se aldım 1547 TL’ye iptal edip bunu almalı mıyım ? Sıvı soğutma konusunda hep bir korkum vardı sonuçta içinden sıvı geçiyor bi sorun çıkarsa ve bu tür markalarda altından kalkamam diye bir korkum vardır hep. Alınır mı ?

@HacıSOFU
yanlıs bilmiyorsam sıvı sogutmanın içinde kullanılan sıvı bilgisayara dökülse bile zarar vermiyor ki dökülmesi çok çok zor bir ihtimal

Eskiden bunlarmi vardi be. Kutudan çıkan stok fan ile miss gibi çalışırdı sistem.

Alıntıyı görüntüle
Anırdım hocam. Teşekkürler

Üst kasaya 2 tane 120mm fan takabiliyorum. Thermaltake Chaser-A31 kasanın birebir aynısı. 240 bile sığmıyor herhalde

Sen kesin Gamepower övüyorsundur

Çok iyi fiyat. 7800X3D ile oyunda max 70 derece şaşırtıcı, piyasadaki çoğu 360mm 70 derecede tutamaz o işlemciyi...
Artic freezer 2 360mm oyunlarda mx-6 ile 60-65 arası

Geri