Bedava olmalarına rağmen insanlar fark etmediği için konusunu açıyorum. Abdullah Hacıgül Ryzen 7 7800X3D işlemcili sisteminde kullandı ve gayet iyi gözüküyor. Üstelik beyaz rengi de var. AIGO dandik bir marka değil hemen bozulmaz.
AIGO AP360 ARGB 360mm Beyaz Sıvı Soğutucu
AIGO AP360 ARGB 360mm Beyaz Sıvı Soğutucuwww.gamegaraj.com
AIGO AP360 ARGB 360mm Siyah Sıvı Soğutucu
AIGO AP360 ARGB 360mm Siyah Sıvı Soğutucuwww.gamegaraj.com
Bunu bed
Sen bilgisizce marka kötülemek dışında ne işe yarıyorsun? 17 mesajın var hepsi bundan ibaret. 2022'de vb. hiç mesaj yazmamışsın bu ay ortaya çıkmışsın.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bnu bedava verse almam döküntü mala verecek para yazık olur çok paranız varsa bn size iban atim çin malı sıvı sogutma getirim temudan![]()
troll hocam ne diye ciddiye alıp cevap veriyorsunSen bilgisizce marka kötülemek dışında ne işe yarıyorsun? 17 mesajın var hepsi bundan ibaret. 2022'de vb. hiç mesaj yazmamışsın bu ay ortaya çıkmışsın.
yanlıs bilmiyorsam sıvı sogutmanın içinde kullanılan sıvı bilgisayara dökülse bile zarar vermiyor ki dökülmesi çok çok zor bir ihtimalThermalright Phantom Spirit 120 se aldım 1547 TL’ye iptal edip bunu almalı mıyım ? Sıvı soğutma konusunda hep bir korkum vardı sonuçta içinden sıvı geçiyor bi sorun çıkarsa ve bu tür markalarda altından kalkamam diye bir korkum vardır hep. Alınır mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@HacıSOFU
Evet iletken değil o sıvı.yanlıs bilmiyorsam sıvı sogutmanın içinde kullanılan sıvı bilgisayara dökülse bile zarar vermiyor ki dökülmesi çok çok zor bir ihtimal
Hocam hiç yorum yapmadınız soğutma hakkında. Ne düşünüyorsunuz?Evet iletken değil o sıvı.
Anırdım hocam. TeşekkürlerEskiden bunlarmi vardi be. Kutudan çıkan stok fan ile miss gibi çalışırdı sistem.
Alıntıyı görüntüle
Sen kesin Gamepower övüyorsundurBnu bedava verse almam döküntü mala verecek para yazık olur çok paranız varsa bn size iban atim çin malı sıvı sogutma getirim temudan![]()
Harbiden öyle 3 fan almak istesen bu fiyatı tutuyorFan fiyatına aio yapmışlar. Alıp fanları söküp kullansam, nasıl fikir. Fiyatı baya iyi.
Alinir vallaHarbiden öyle 3 fan almak istesen bu fiyatı tutuyor![]()
Artic freezer 2 360mm oyunlarda mx-6 ile 60-65 arasıÇok iyi fiyat. 7800X3D ile oyunda max 70 derece şaşırtıcı, piyasadaki çoğu 360mm 70 derecede tutamaz o işlemciyi...