🔥İndirim AIGO AP360 360 mm Beyaz Sıvı Soğutucu 2.199 TL

Daha iyi bir model arıyosaniz çok az farkla çok başarılı model 27mm radiatore ragmen liqmaxflo ve lf2 360dan 2 3 derece daha soğuk tutmayı başarabilmiş

Sıvıda önemli olanın pompası, sızıntı olmaması malzeme kalitesi olduğunu düşünüyorum. Bunların dışında enermax gibi markalar içerisinde kullandığı likit kalitesi için bile eleştirildi yurtdışında. Testler ise büyük saçmalık geliyor. Her birinde ayrı performanslı fan var ve belirleyicisi büyük oranda bu. Daha iyi fan takıp kötü görünen bir ürünü en iyisi yapabilirsiniz. Thermalright'ın uzunca süre en iyilerden biri olduğu cpu yüzeyine en pürüssüz temas kuran ürünleri ürettiğinden yada kullandığınız macunun kalitesi ve arada kalan az yada çok miktarının sonuçları ne kadar etkilediğine hiç girmeyeyim.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

DX360 incelemesi burda, 2700 E değer mi ?

Benim de daha gelmedi bekliyorum 26 durak kaldı diyor 1 saatir.

Gelince kurulum + testlerini yapıp inceleme açarım.
Teslim almadım ben. Beyaz alana kadar bekleyeceğim

Gelince inceleme konusu açarsan iyi olur.
Ürünü dün satın aldım, bugün teslim aldım. Gamegaraj bayağı hızlı çıktı. Gelelim ürüne 10 dk lık stres testi sonuçlar aşağıdaki gibi. Termal macun MX6 kullandım. Sistem bileşenlerim imzamda yazıyor. Malzeme kalitesi H150 kadar iyi.
8ffd659d-f111-4eb2-bfb2-2d2c72393866.webp
Ekran görüntüsü 2025-09-02 205555.webp
Ekran görüntüsü 2025-09-02 205657.webp

• Beğen
Reaksiyonlar: exaa
Ürünü dün satın aldım, bugün teslim aldım. Gamegaraj bayağı hızlı çıktı. Gelelim ürüne 10 dk lık stres testi sonuçlar aşağıdaki gibi. Termal macun MX6 kullandım. Sistem bileşenlerim imzamda yazıyor. Malzeme kalitesi H150 kadar iyi.
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Değerler çok iyi ama inceleme konusu açarsanız iyi olur. AIGO çöp, alınmaz diyenlere göndeririz.

Böyle işlemcilere 360mm takıyorsunuz ya çok gülüyorum. Güle güle kullanın.
Bu soğutucu kule tipi parasına satıldı çünkü.

Böyle işlemcilere 360mm takıyorsunuz ya çok gülüyorum. Güle güle kullanın.
Hazır sistem olarak aldım ve bileşenler oldukça iyi. İlerleyen vakitlerde işlemciyi de 14700k ya güncelleme niyetim var ve kule fan fiyatına sıvı soğutma bulunca kaçırmak istemedim. AIO lar soğutmaktan ziyade görsel olarak ta birçok kullanıcnın beğenisini aldığı için kullananlar bir hayli fazla.

Hazır sistem olarak aldım ve bileşenler oldukça iyi. İlerleyen vakitlerde işlemciyi de 14700k ya güncelleme niyetim var ve kule fan fiyatına sıvı soğutma bulunca kaçırmak istemedim. AIO lar soğutmaktan ziyade görsel olarak ta birçok kullanıcnın beğenisini aldığı için kullananlar bir hayli fazla.
13600k kullanıyorum uzunca zamandır. Güncel haberlerde intel lga1700e yeni işlemci çıkaracak söylentileri vardı. Takip etsen iyi olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,103
Üyeler
183,061
Son üye
jamalshengor
Geri