İsimbulamajim
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,306
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Gelince inceleme konusu açarsan iyi olur.İndirimler bitmeden 2 sistemim içinde 1er tane aldım. Teşekkürler müq indirim.
Gelince inceleme konusu açarsan iyi olur.İndirimler bitmeden 2 sistemim içinde 1er tane aldım. Teşekkürler müq indirim.
Benim de daha gelmedi bekliyorum 26 durak kaldı diyor 1 saatir.Daha gelmedi ama kararsız kaldım![]()
Gelince kurulum + testlerini yapıp inceleme açarım.Bende le360 v2 almayı düşünüyorum hocam teslim aldınız mı ?
7500F ve 14400f için stres test ve görsel olarak eklerim.Gelince inceleme konusu açarsan iyi olur
Teslim almadım ben. Beyaz alana kadar bekleyeceğimBenim de daha gelmedi bekliyorum 26 durak kaldı diyor 1 saatir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gelince kurulum + testlerini yapıp inceleme açarım.
Ürünü dün satın aldım, bugün teslim aldım. Gamegaraj bayağı hızlı çıktı. Gelelim ürüne 10 dk lık stres testi sonuçlar aşağıdaki gibi. Termal macun MX6 kullandım. Sistem bileşenlerim imzamda yazıyor. Malzeme kalitesi H150 kadar iyi.Gelince inceleme konusu açarsan iyi olur.
Böyle işlemcilere 360mm takıyorsunuz ya çok gülüyorum. Güle güle kullanın.Ürünü dün satın aldım, bugün teslim aldım. Gamegaraj bayağı hızlı çıktı. Gelelim ürüne 10 dk lık stres testi sonuçlar aşağıdaki gibi. Termal macun MX6 kullandım. Sistem bileşenlerim imzamda yazıyor. Malzeme kalitesi H150 kadar iyi.
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Değerler çok iyi ama inceleme konusu açarsanız iyi olur. AIGO çöp, alınmaz diyenlere göndeririz.Ürünü dün satın aldım, bugün teslim aldım. Gamegaraj bayağı hızlı çıktı. Gelelim ürüne 10 dk lık stres testi sonuçlar aşağıdaki gibi. Termal macun MX6 kullandım. Sistem bileşenlerim imzamda yazıyor. Malzeme kalitesi H150 kadar iyi.
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Bu soğutucu kule tipi parasına satıldı çünkü.Böyle işlemcilere 360mm takıyorsunuz ya çok gülüyorum. Güle güle kullanın.
Hayırlı işler.Bu soğutucu kule tipi parasına satıldı çünkü.
Hazır sistem olarak aldım ve bileşenler oldukça iyi. İlerleyen vakitlerde işlemciyi de 14700k ya güncelleme niyetim var ve kule fan fiyatına sıvı soğutma bulunca kaçırmak istemedim. AIO lar soğutmaktan ziyade görsel olarak ta birçok kullanıcnın beğenisini aldığı için kullananlar bir hayli fazla.Böyle işlemcilere 360mm takıyorsunuz ya çok gülüyorum. Güle güle kullanın.
13600k kullanıyorum uzunca zamandır. Güncel haberlerde intel lga1700e yeni işlemci çıkaracak söylentileri vardı. Takip etsen iyi olabilir.Hazır sistem olarak aldım ve bileşenler oldukça iyi. İlerleyen vakitlerde işlemciyi de 14700k ya güncelleme niyetim var ve kule fan fiyatına sıvı soğutma bulunca kaçırmak istemedim. AIO lar soğutmaktan ziyade görsel olarak ta birçok kullanıcnın beğenisini aldığı için kullananlar bir hayli fazla.