Neler Yeni

Aile aracı önerisi 220000₺ ye

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Konforu güzel
yol tutuşu da segmentinde iyi diyebilirim
2020 de 140k paraya aldık hala bizde
20k km yaklaştı hemen hemen henüz ağır bir masraf yapmadık
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama o Passat`ın duruşu hiç bir arabada yok be🙂
Tabiii
Led far olsa tadından yenmez
Köyde kartalın yanına koyunca çok güzel beee dedirtiyor
Ama sadece kartalın yanına koyunca

rookie27

80+ Gold
Konforu güzel
yol tutuşu da segmentinde iyi diyebilirim
2020 de 140k paraya aldık hala bizde
20k km yaklaştı hemen hemen henüz ağır bir masraf yapmadık
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tabiii
Led far olsa tadından yenmez
Köyde kartalın yanına koyunca çok güzel beee dedirtiyor
Ama sadece kartalın yanına koyunca
Passat duruyor be kim ne derse desin ağır başlı oturaklı bir duruşu var içine geçince direkt o konforu kaliteyi hissediyorsun Passatı çok seviyorum B8.5 elegance 1.5 TSI cam tavanlı olacak birde uff

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Passat duruyor be kim ne derse desin ağır başlı oturaklı bir duruşu var içine geçince direkt o konforu kaliteyi hissediyorsun Passatı çok seviyorum B8.5 elegance 1.5 TSI cam tavanlı olacak birde uff
Onu kim sevmez
Ben biraz gırgırındayım onu da hesaba katalım
Arabanın duruşu var tabi ama segmentinin mondeosu insigniası benim ilgimi daha çok çekiyor

johndoe

80+
Toprak yola iyi gitmez Passat, bizde A4 var kullanım kılavuzunda düz temiz yolda kullanın diyor. Malum yere alçak arabalar ve süspansiyonlar uzun yol gibi yollara ayarlı, yorulabilir köy yolunda. Ancak all road gibi şeyler daha iyi gider ama jip en iyisidir köy yoluna eger topraksa. Bir de o daha ufak arabalar 5 kişiyi zor kaldırır. Passat'ın arkasındaki dingil yoluda problem arka ortaya biri oturmaya kalksa (yapmayın zaten bunu).

SUV olarak 2008 düşünülebilir.

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
Sana söylüyorum dizel motorlu Ford Mondeo kesinlikle buna bak. Önü Mustang gibi :)

Ya da Skoda Superb Golf 7.5

(Evo)lution

80+ Bronze

Al bismillah.
Hocam bunlar güzel araçlar fakat arkadaki şaft tünelinin çok büyük olması nedeniyle bu 1 serisinde arkada ortaya nerdeyse oturamıyorsunuz yani 5 kişilik aile için pek uygun değil maalesef.

Son düzenleme:

johndoe

80+
Hocam bunlar güzel araçlar fakat arkadaki şaft tünelinin çok büyük olması nedeniyle bu 1 serisi ve 3 serisi araçlarda arkada ortaya nerdeyse oturamıyorsunuz yani 5 kişilik aile için pek uygun değil maalesef.

Arka ortaya oturmak zaten bir hata, çocuksa zaten isofix'e çocuk koltugu koyup oraya oturmalıdır. Airbagler tutmayacagı için bir kazada direk öne uçup sagını solunu kırması yüksek ihtimaldir ortada oturanın. Araç 4 kişilik ise, maksimum 4 kişi oturmalıdır, orta koltuk dayayıcı için kullanılmalıdır. Ben annemde kullanırken o arkama oturdugunda hep emniyet kemerini takmasını söylerdim, bunu bile çok az kişi yapıyor. Bu tarz sebeplerden dolayı trafik kazalarında ülkemiz aşırı geri.

Eger ailenin tüm fertleri büyükse zaten 5-7 kişilik araç alın, rahat edersiniz dogru düzgün koltuga oturursunuz.

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,712
İsim
Enes Koç
220000₺ ye full paket, 100000km (max), sunroof olursa güzel olur, C veya üstü segment, süspansiyonları bağımsız olacak şekilde öneri alabilir miyim? (5kişilik aileyiz)
Egea Cross %100 Önerimdir hem boyut olarak size yeterli gelir hemde sıfır her zaman sıfırdır.

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Arka ortaya oturmak zaten bir hata, çocuksa zaten isofix'e çocuk koltugu koyup oraya oturmalıdır. Airbagler tutmayacagı için bir kazada direk öne uçup sagını solunu kırması yüksek ihtimaldir ortada oturanın. Araç 4 kişilik ise, maksimum 4 kişi oturmalıdır, orta koltuk dayayıcı için kullanılmalıdır. Ben annemde kullanırken o arkama oturdugunda hep emniyet kemerini takmasını söylerdim, bunu bile çok az kişi yapıyor. Bu tarz sebeplerden dolayı trafik kazalarında ülkemiz aşırı geri.

Eger ailenin tüm fertleri büyükse zaten 5-7 kişilik araç alın, rahat edersiniz dogru düzgün koltuga oturursunuz.
Her zaman kemer takarım aileme de aşıladım
İster arabayı sür ister arkada otur
Kemer takmadan arabada marşa basmam

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
Opel Astra 2020 Sedan
Biz de 5 kişiyiz arabayı 5-6 ay kullandık , maddi durumdan dolayı sattık. Yazın tekrar almayı düşünüyoruz. 10k km + en dolu paketi 205k tl falan

1.4motor + 140 beygir + turbo var

Top Bottom