aile baskısından bıktım

Bunlardan dolayı aileme azcık şiddet uyguladığım bile oldu artık çok umursamıyorum rahat ol umursama işte ders çalışıyorsun ortalamanın az olacağını düşünüyorlar sonra yıl sonu ortalama fazla gelince susuyorlar
83 performans notu giricekler 85 üzeri olucak takdir alıcam diyorum hikaye diyo ağlicam ya

83 performans notu giricekler 85 üzeri olucak takdir alıcam diyorum hikaye diyo ağlicam ya
bana 80nin üstünde alamazsın dediler yüzlerine 93,5 u çaktım şuan çıtları bile yok

bana 80nin üstünde alamazsın dediler yüzlerine 93,5 u çaktım şuan çıtları bile yok
yabancu dil ve kimyadan 83 geldi sözelim hepsi 100 mat saçma hatalar yaptım ama 74
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Klasik Türk ailesi geçmiş olsun aileme her gün şükrediyorum derslerde bana güvendikleri için.
ailem köttü değil her istediğimi aldılar ama ders konusunda baskı baskı baskı senden bi b*k olmaz bende aşırı üzülüyorum

ailem köttü değil her istediğimi aldılar ama ders konusunda baskı baskı baskı senden bi bok olmaz bende aşırı üzülüyorum
Kanka sil argoyu bence uyarı alırsın
Derslerde beni sıkmadılar pek bende gereği kadar çalıştım takdir aldım

Kanka sil argoyu bence uyarı alırsın
Derslerde beni sıkmadılar pek bende gereği kadar çalıştım takdir aldım
artık babam eve gelince korkuyorum kızıcak diye bilgisayar açıkken hele hele oyunu kaczanıcaksak bile kapatıyorum beni oyun oynarken görünce küplere biniyo

Oha kardeşim seninki hapis gibi hayat anasını satım :d
Bu böyle olmaz sürekli ders ders arada pcye de bakmak lazım. Program yap kendine iş gibi o programa uy. Ama benim tavsiyem pc oyunlarına kendini fazla kaptırma derslerini büyük ölçüde kötü etkiler. Bide 10.cu sınıfta ne bu baskı onu anlamadım. Daha 2 yıl var lise zaten çok boş önemli olan üni sınavından yüksek puan almak.

Türkiye'de sosyal hayata pek önem verilmiyor aslında yani ders çalışmadığın sürede ki çok doğal ders çalışmak günde en fazla 2-3 saat yapılmalıdır fazlası sosyal hayata zarar hep ders çalış diyorlar pc açıyorsun ders çalış oturuyorsun ders çalış ders çalışınca da niye az çalıştın her zaman kısır döngüde gibi ders çalış denince ders çalışasım gidiyor zaten yapacağım şeyi birisi söyleyince yapasım kalmıyor

artık çok sıkıldım her şeyime karışıyolar 1 tane notum kötü diye yemediğim laf kalmadı bıktım artık ders çalış baskısından oturdum çalışıyorum hala talha efendi ders çalışsın diyolar bir an önce şu üni sınavına girip çekip gitmek istiyorum buralardan ders çalışmadan tut bilgisayarın açtığım anda hayırdır oyun yok diyolar giyim kuşamıma karışıyolar yok efendim eşofman giyme pantolon giy bıktım artık çekip gidicem yazılım öğrenmeye başladım ingilizcemi geliştiriyorum.Ne yapıcam hiç bilmiyorum
Standart bir türk ailesi diyebiliriz.Amaçları neticede kötü değildir ama uygulamaya geçince bazen çok kötü olduğu durumlar oluyor.Amaçları düzgün bir işinin olması düzgünden kastım temiz gidip temiz geleceğin maaşının güzel olacağı sıkıntı çekmeyeceğin yani kısaca kendi ayaklarının üzerinde durabilmeni istiyorlar ve bunu çok baskılayarak yapıyorlar.Malesef ki bu üniversite sınavına kadar devam edicek daha yolun var.Üniversiteye geçince rahatlarsın bir baskı olmaz.Ayrı şehir veya şehrinde bir üniversiteye gitsen bile ailen baskılamaz.Yapabileceğin tek şey git babanla konuş baba de bak günde bu kadar ders çalışıyorum şu kadarda bilgisayara bakmak istiyorum bunalıyorum falan deyip düzgün anlatırsan anlayışla karşılar diye düşünüyorum.

Oha kardeşim seninki hapis gibi hayat anasını satım :d
Bu böyle olmaz sürekli ders ders arada pcye de bakmak lazım. Program yap kendine iş gibi o programa uy. Ama benim tavsiyem pc oyunlarına kendini fazla kaptırma derslerini büyük ölçüde kötü etkiler. Bide 10.cu sınıfta ne bu baskı onu anlamadım. Daha 2 yıl var lise zaten çok boş önemli olan üni sınavından yüksek puan almak.
birde zaten online ders hocalar derse girmiyo istedikleri zaman kimyam kötü diye azar

artık çok sıkıldım her şeyime karışıyolar 1 tane notum kötü diye yemediğim laf kalmadı bıktım artık ders çalış baskısından oturdum çalışıyorum hala talha efendi ders çalışsın diyolar bir an önce şu üni sınavına girip çekip gitmek istiyorum buralardan ders çalışmadan tut bilgisayarın açtığım anda hayırdır oyun yok diyolar giyim kuşamıma karışıyolar yok efendim eşofman giyme pantolon giy bıktım artık çekip gidicem yazılım öğrenmeye başladım ingilizcemi geliştiriyorum.Ne yapıcam hiç bilmiyorum
Ailen iyiliğini istiyor. Ders çaliş demeleri çok normal

Dişini sık usta yks bitince öğrenci evine geç rahat edersin istediğini yaparsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,760
Üyeler
188,474
Son üye
Arda Akçil
Geri