Neler Yeni

ailem bana sen okumazsın diyor ne yapmalıyım?

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
zaten sözel derslerim iyi bu yıl sözel seçeceğim acaba ailemden gizli sözel seçsem haberleri olurmu çünkü sözel okumamı istemiyorlar.
Niye ki? Sözel derslerin gayet iyi. Sen hangi derste iyiysen, hangi bölüme yönelmek istiyorsan o bölüme git. Saklamana da gerek yok. Çık söyle annene babana ben sözel seçeceğim diye. Bu hayatta her şey doktor olmak değil.

Tarık06

80+
Niye ki? Sözel derslerin gayet iyi. Sen hangi derste iyiysen, hangi bölüme yönelmek istiyorsan o bölüme git. Saklamana da gerek yok. Çık söyle annene babana ben sözel seçeceğim diye. Bu hayatta her şey doktor olmak değil.
aileme ne zaman sözel seçmek istediğimi söylersem bana diyorlar sus ********** haddini bil sözelde iş yok meslek yok ne diye sözel okuyacaksın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yerinde olsam çok çalışıp ağızlarını kapatırdım.
çalışıyorum ama çalıştığıma inanmıyorlar

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
aileme ne zaman sözel seçmek istediğimi söylersem bana diyorlar sus ********** haddini bil sözelde iş yok meslek yok ne diye sözel okuyacaksın
Psikoloji, hukuk veya Türkiye'de çok fırsatı olmasa da kriminoloji gibi bölümler var. İstiyorsan istediğin bir sözel derste öğretmenlik de okuyabilirsin mesela.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,728
İsim
misfit
türkçe 90 matematik 50 geoetri 50 fizik 45 kimya 75 biyoloji 85 coğrafya 95 tarih 95 ingilizce 95 notlarım bu şekilde sözel derslerim daha iyi.
Belli ki sayısala ilgin yok, ailenin bu yüzden sana okuyamazsın demesi bir öğrencinin duyabileceği en moral düşürücü sözlerden Muhtemelen sana okuyamazsın deyip teşvik etmeye çalışıyorlar ama böyle teşvik olmaz. Sözel ve dile yönel notların gayet iyi kardeşim. Sayısalı da salma, ucundan tutmaya çalış.

Tarık06

80+
Okulu ailen mi senin yerine okuycak anlamadım ?
evet ya sanki onlar okulu okuyacak anlamadım gitti ya?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Psikoloji, hukuk veya Türkiye'de çok fırsatı olmasa da kriminoloji gibi bölümler var. İstiyorsan istediğin bir sözel derste öğretmenlik de okuyabilirsin mesela.
türkçe yada tarih öğretmenliği okumak istiyorum ama aileme ne zaman sözel seçmek istediğimi söylesem hemen konuyu değiştiriyorlar beni susturmaya çalışıyorlar.

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Aga ya ders çalış müdür ol yada meslek bul patron ol iki türlü de laf edemesinler sana.

Kapatılmış Hesap

80+ Bronze
Çokta iyi sayılmaz :confused:
Sadece 1-2 üniteden konu gördün ve 45 almışsın. Ayrıca 9. sınıf lisenin en kolay sınıfı.
Sene sonu ortalaman kaç?
Komik. O dönemde benim matematik ortalamam 33, fizik 65 civarı biyolojim 70'ti. Devlet okulları arsız ve boştur, notlarına bakmaya gerek yok yani.

Son düzenleme:

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,395
İsim
berk
Komik. O dönemde benim matematik ortalamam 33, fizik 65 civarı biyolojim 70'ti. Devlet okulları arsız ve boştur, notlarına bakmaya gerek yok yani.

Bu arada eczacılık okuyup biyoloji olimpiyatlarına girdim. Fizikten de 2 proje vermiştim lise öncesi.
Annesi babası notları düşük olduğu için kızıyor olabilir. Konu gelecekte ne olacağı değil :rolleyes:

Top Bottom