Araba
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2,031
- İsim
- araba
bu çocuğun troll olduğunu tek ben mi düşünüyorum veya ciddi psikolojik sorunları var.
kuzeni rahat bırakmıyor zorla evinde kalıyor.
annesi hakaret ediyor
babası bişeyler için zorluyor
abin seni dövüyor
gece yatağın sallanıyor
uyurken tuhaf sesler duyuyorsun
klostrofobin var
duş almaktan korkuyorsun
konulardan bir kaçı bunlar.
@DOGANALPASLAN @Mehmet Yılmaz bence arkadaş forumu kirletiyor.
kuzeni rahat bırakmıyor zorla evinde kalıyor.
annesi hakaret ediyor
babası bişeyler için zorluyor
abin seni dövüyor
gece yatağın sallanıyor
uyurken tuhaf sesler duyuyorsun
klostrofobin var
duş almaktan korkuyorsun
Kuzenim sürekli bizi rahatsız ediyor ne yapmalıyım?
Arkadaşlar 19 yaşında bir kız kuzenim var kuzenim bu yıl 12.sınıfa gidiyordu yani lise sondu kuzenim bu yıl bizim evde kaldı 9 ay boyunca abim var 20 yaşında kuzenim sürekli abimi rahatsız ediyordu abim kızlarla konuşmuyor çekingen kuzenim abime diyordu sen niye benle konuşmuyorsun diyordu abime...
forum.donanimarsivi.com
Abim hep bana karışıyor ne yapmalıyım?
Arkadaşlar dün babam abimin telefonunu aradı abim telefona cevap vermedi bana dedi sen cevap ver bende dedim abi telefon konuşurken heyecanlanıyorum çok takılıyorum o yüzden cevap vermek istemiyorum dedim sonra abim üzerime yürüdü bende telefona cevap verdim telefonda çok takıldım sonra babam...
forum.donanimarsivi.com
Klostrofobim var yardım?
Arkadaşlar 16 yaşındayım ve klostrofobim var ne zaman asansöre binsem hep korkuyorum terliyorum dar alanda oluncada korkuyorum kilitli kalınca korkuyorum panik atak oluyorum terliyorum klostrofibimi nasıl yenebilirim aranızda klostrofobi si olan varmı sizce ne yapmalıyım?
forum.donanimarsivi.com
Duş almaktan korkuyorum yardım edin
Arkadaşlar 16 yaşındayım duş almaktan korkuyorum duş alırken sesler duyuyorum banyo karalıyor banyodan siyah bir şey hızlıca geçiyor ne yapmam lazım?
forum.donanimarsivi.com
konulardan bir kaçı bunlar.
@DOGANALPASLAN @Mehmet Yılmaz bence arkadaş forumu kirletiyor.