The Batman
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,877
bende çalışmak istemem biryerden gelir kaynagım olsa ama dünya öyle dönmüyor ya okuyup güzel bir iş yada özelde biryerden başlaman lazım
İşe gir aile evinden ayrıl başka çaren yokBen çalışmaktan nefret eden bir insanım. Ve ayrıca zihinsel problemlerimde var. İş becerim olmasa da ailem bana yinede bir iş bulabildi ve bir süre çalıştım zorda olsa. ondan sonra bıkınca işi bırakıp evde oturdum. Şimdi aylardır ailem başımın etini yiyor. Annem diyor baban ölünce ben sana bakmam atarım. Babam diyor baba parası ye anca. Bende harcama yapmayı seven insanım bir şeyler alır yerim. Hem engelim var hem psikolojim bozuk iş hayatına adapte olamıyorum canım sıkılıyor. Bir şeyle uğraşmaktan nefret eden bir insanım. Şimdi ben çalışmak zorunda mıyım arkadaşlar çalışmadığım içinde ailemden laf yemek zorunda mıyım soruyorum size
çalışmak yerine gururumdan aç kalırım ölürüm diyen biri için sokakta yaşamanın sorun olacağını sanmıyorum.Ee evden atacaklar sokaklarda mı yaşayacağım yani.
kendine göre iş bulabilirsin rahat işler de var ücretleri az da olsa.Ben çalışmaktan nefret eden bir insanım. Ve ayrıca zihinsel problemlerimde var. İş becerim olmasa da ailem bana yinede bir iş bulabildi ve bir süre çalıştım zorda olsa. ondan sonra bıkınca işi bırakıp evde oturdum. Şimdi aylardır ailem başımın etini yiyor. Annem diyor baban ölünce ben sana bakmam atarım. Babam diyor baba parası ye anca. Bende harcama yapmayı seven insanım bir şeyler alır yerim. Hem engelim var hem psikolojim bozuk iş hayatına adapte olamıyorum canım sıkılıyor. Bir şeyle uğraşmaktan nefret eden bir insanım. Şimdi ben çalışmak zorunda mıyım arkadaşlar çalışmadığım içinde ailemden laf yemek zorunda mıyım soruyorum size