Ailem haklı mı sizce?

bende çalışmak istemem biryerden gelir kaynagım olsa ama dünya öyle dönmüyor ya okuyup güzel bir iş yada özelde biryerden başlaman lazım

Ben sen o bu herkes çalışmasın ozaman bakalım ozaman dünya islicekmi istemesende açından ölürsün yani çalışmak kölelik değil diğer arkadaşlarında dediği gibi 2-3 babadan zenginin çalışmak köleliktir demesine bakmican onlar gibi olmak istiyorsan çalışmak zorundasın onlarin babalari nasıl zengin oldu yattığı yerdenmi hayır çalışarak yani bu sisteme kölelik etmicem diye bir cümle olamaz yani sisteme çalışmıyorum dersen oda seni hayatta tutmaz evet çalışma şartları biraz ağır ülkenin durumu cok kötü bir halde ama yapacak bir şey yok eğer diğer ülkeler gibi olmak istiyorsak tek çare çalışmak üretmek satmak

Ben çalışmaktan nefret eden bir insanım. Ve ayrıca zihinsel problemlerimde var. İş becerim olmasa da ailem bana yinede bir iş bulabildi ve bir süre çalıştım zorda olsa. ondan sonra bıkınca işi bırakıp evde oturdum. Şimdi aylardır ailem başımın etini yiyor. Annem diyor baban ölünce ben sana bakmam atarım. Babam diyor baba parası ye anca. Bende harcama yapmayı seven insanım bir şeyler alır yerim. Hem engelim var hem psikolojim bozuk iş hayatına adapte olamıyorum canım sıkılıyor. Bir şeyle uğraşmaktan nefret eden bir insanım. Şimdi ben çalışmak zorunda mıyım arkadaşlar çalışmadığım içinde ailemden laf yemek zorunda mıyım soruyorum size
İşe gir aile evinden ayrıl başka çaren yok

Ben çalışmaktan nefret eden bir insanım. Ve ayrıca zihinsel problemlerimde var. İş becerim olmasa da ailem bana yinede bir iş bulabildi ve bir süre çalıştım zorda olsa. ondan sonra bıkınca işi bırakıp evde oturdum. Şimdi aylardır ailem başımın etini yiyor. Annem diyor baban ölünce ben sana bakmam atarım. Babam diyor baba parası ye anca. Bende harcama yapmayı seven insanım bir şeyler alır yerim. Hem engelim var hem psikolojim bozuk iş hayatına adapte olamıyorum canım sıkılıyor. Bir şeyle uğraşmaktan nefret eden bir insanım. Şimdi ben çalışmak zorunda mıyım arkadaşlar çalışmadığım içinde ailemden laf yemek zorunda mıyım soruyorum size
kendine göre iş bulabilirsin rahat işler de var ücretleri az da olsa.

Ee annen ve baban vefat ettiğinde ne yapmayı planlıyorsun?

Geri