Neler Yeni

Ailem lisans almamı istemiyor

Semihhh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Semih
Arkadaşlar ben 1 yıldır verdiğim 4 aylık ders arası dışında düzenli olarak boks kursuna gidiyorum.
Hocam çok iyi olduğumuzu görmeden lisans vermez,çok iyi olmamız gerekiyor lisans almak için.
Daha önceden vercem demişti ama sorun oldu veremedi.
Bugün tekrar dedi vercem diye babama söyledim lisans alcam vs.
Babam bana tam olarak şunu dedi"Boksörler kavgaya karışırsa hakim veya savcı kimin haklı olduğuna bakmadan cezayı verir." dedi. (Daha önceden 2-3 kez kesin haklı olduğu olayda ceza yedi.)

Babam çok akıllı ve zeki bir insan kafadan sallamaz hiç bir şeyi,bu konuda haklı olduğunu düşünüyorum,fakat lisansı almayı ve müsabakalara katılmayı çok istiyorum.

Babamı nasıl ikna edebilirim ?
Çok zor ikna edilen biri.

Not:Kavgayı hiç sevmem,aksine kavga olursa haklı dâhi olsam olay çıkartmam bak işine derim.

Yaş 15 Kilo 80 soran olursa.

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Arkadaşlar ben 1 yıldır verdiğim 4 aylık ders arası dışında düzenli olarak boks kursuna gidiyorum.
Hocam çok iyi olduğumuzu görmeden lisans vermez,çok iyi olmamız gerekiyor lisans almak için.
Daha önceden vercem demişti ama sorun oldu veremedi.
Bugün tekrar dedi vercem diye babama söyledim lisans alcam vs.
Babam bana tam olarak şunu dedi"Boksörler kavgaya karışırsa hakim veya savcı kimin haklı olduğuna bakmadan cezayı verir." dedi. (Daha önceden 2-3 kez kesin haklı olduğu olayda ceza yedi.)

Babam çok akıllı ve zeki bir insan kafadan sallamaz hiç bir şeyi,bu konuda haklı olduğunu düşünüyorum,fakat lisansı almayı ve müsabakalara katılmayı çok istiyorum.

Babamı nasıl ikna edebilirim ?
Çok zor ikna edilen biri.

Not:Kavgayı hiç sevmem,aksine kavga olursa haklı dâhi olsam olay çıkartmam bak işine derim.

Yaş 15 Kilo 80 soran olursa.
Babanın dediği şey bir öneridir hayat ise senin hayatındır. Kararlarını kendin vermelisin fakat önerileride görmemezlikten gelme.

Semihhh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Semih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Babanın dediği şey bir öneridir hayat ise senin hayatındır. Kararlarını kendin vermelisin fakat önerileride görmemezlikten gelme.
Hayat benim hayatımdır doğru fakat hem babamın izni isteniyor hem de babama danışmadan pek bir şey yapmam.(Önemli şeyler için.)

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Hayat benim hayatımdır doğru fakat hem babamın izni isteniyor hem de babama danışmadan pek bir şey yapmam.(Önemli şeyler için.)
Oturup babanla iyice konuş o zaman elinden gelebilecek tek şey bu. İkna skillini bas biraz grindla ;)

Semihhh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Semih
Oturup babanla iyice konuş o zaman elinden gelebilecek tek şey bu. İkna skillini bas biraz grindla ;)
İkna yeteneğim iyidir fakat babamın skili çok güçlü "Anlama kıtlığın var herhalde anlamamaya çalışıyorsun."
Babamla bir konuyu düzgün tartışamıyorum bu yüzden ikna etmem çok zor.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Olcay akbulut
hemde sürekli istediğini belirtecek hareketler sergile bence ikna olur

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yaşın daha 15 hayatın yarısında bile değilsin. Şu anda kendini ne kadar geliştirirsen o kadar iyi.
Baban bakıp büyüttüğü üstüne titrediği kişiyi bilir , tanır bence. Zaten zeki bir adam diyorsun. Kavgacı bir tipleme grubunda olsaydın zaten bunu sporunu yapmazdın bence.
Babana bu lisansı ileride bir bela unsuru olarak değil spor olarak kullanacağını belirtip almak istediğini belirtebilirsin bence.
Bu arada şu boksörlerin ceza alma durumu bence saçma. Sokaktan geçen bir adamı darp etsen de ceza alırsın sadece lisans aldın diye ceza almam diye kavga edecek değilsin ya sonuçta.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Olcay akbulut
İkna yeteneğim iyidir fakat babamın skili çok güçlü "Anlama kıtlığın var herhalde anlamamaya çalışıyorsun."
Babamla bir konuyu düzgün tartışamıyorum bu yüzden ikna etmem çok zor.
o zaman teke tek kafes dövüşünden başka bir yol kalmıyor... mecbur vs atıcaksınız

Semihhh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Semih
Bu arada şu boksörlerin ceza alma durumu bence saçma. Sokaktan geçen bir adamı darp etsen de ceza alırsın sadece lisans aldın diye ceza almam diye kavga edecek değilsin ya sonuçta.
Bence pek saçma değil,boksör yumrukları normal bir insana göre daha güçlü oluyor.
Yumruğun silah yerine geçiyor.

Top Bottom