Ailemi Bilgisayar Almaya Nasıl İkna Ederim?

ZınK

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
196
Selam arkadaşlar daha önce böyle konular açılmış ama açayım dedim. Benim Bilgisayarım yaklaşık olarak 10 Yılı doldurmak üzere ve artık gerçekten sıkıntılar çıkarıyor arada sırada hdd yüzünden donmalar sık sık mavi ekran vermesi daha geçen gün online sınavdayken mavi ekran verdi. Artık bende sıkıldım Arkadaşlarım gel Valorant Csgo oynuyalım diyor bende kaldırmıyor demeye utanıyorum başka zaman diye erteleye erteleye anladılar durumu artık çağırmıyorlar Kuzenimde kendine bugün pc almış valorant oynarken bana foto atmış gel diye kıskandırmak için anca cs 1.6 minecraft oynuyorum sizce ailemi nasıl ikna ederim 9.sınıfım durumumuz gayet iyi 8.sınıf not ortalamam 98 lgs puanım 470

Eğer maddi durumda sıkıntı yoksa bilgisayarının kötü olduğunu ve bu durumdan hem utanıp hem usandığını söyle

Selam arkadaşlar daha önce böyle konular açılmış ama açayım dedim. Benim Bilgisayarım yaklaşık olarak 10 Yılı doldurmak üzere ve artık gerçekten sıkıntılar çıkarıyor arada sırada hdd yüzünden donmalar sık sık mavi ekran vermesi daha geçen gün online sınavdayken mavi ekran verdi. Artık bende sıkıldım Arkadaşlarım gel Valorant Csgo oynuyalım diyor bende kaldırmıyor demeye utanıyorum başka zaman diye erteleye erteleye anladılar durumu artık çağırmıyorlar Kuzenimde kendine bugün pc almış valorant oynarken bana foto atmış gel diye kıskandırmak için anca cs 1.6 minecraft oynuyorum sizce ailemi nasıl ikna ederim 9.sınıfım durumumuz gayet iyi 8.sınıf not ortalamam 98 lgs puanı
Bütçeye Baglı maddi durumda önemli onu yazarsan ikna gelir

Selam arkadaşlar daha önce böyle konular açılmış ama açayım dedim. Benim Bilgisayarım yaklaşık olarak 10 Yılı doldurmak üzere ve artık gerçekten sıkıntılar çıkarıyor arada sırada hdd yüzünden donmalar sık sık mavi ekran vermesi daha geçen gün online sınavdayken mavi ekran verdi. Artık bende sıkıldım Arkadaşlarım gel Valorant Csgo oynuyalım diyor bende kaldırmıyor demeye utanıyorum başka zaman diye erteleye erteleye anladılar durumu artık çağırmıyorlar Kuzenimde kendine bugün pc almış valorant oynarken bana foto atmış gel diye kıskandırmak için anca cs 1.6 minecraft oynuyorum sizce ailemi nasıl ikna ederim 9.sınıfım durumumuz gayet iyi 8.sınıf not ortalamam 98 lgs puanım 470
O kuzeninin yüzüne bir daha bakma sakın.
Egoist ve karaktersizmiş.
Derslerine çalış durumunu açıkla.
Zaten durumumuz var demişsin alırlar. :)

Yani bu konular çokça açıldı, biz de forum ahalisi olarak sıkıldık ama sana şöyle diyim. İşte bak şöyle kazandım bu da bunun ödülü olsun bilgisayar 10 senelik kullanılmıyor kasıyor falan de işte bana yeni pc alalım valla çok lazım hem ders için hem de ara sırada oyun için kullanacağım ama her şeyi dozunda yapacağım de olur belki. İyi gecelr.

Ailen bilgisayar alırsan eğer derslerinin düşeceğine inanıyor ondan almıyorlardır veya istediğin bilgisayar gerçekten çok pahalıdır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,675
Üyeler
185,148
Son üye
mssnobody
Geri