Ailemi motosiklet almaya nasıl ikna ederim

Reaksiyon skoru
81
herkese merhabalar konu başlıkta dediğim gibi nasıl ikna ederim annem tamamen karşı babam ise ılımlı gençlik yıllarında bir sürü motoru olmuş nasıl ikna ederim aldırmak istedeğim motor Mondial drift l ilgi ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler

herkese merhabalar konu başlıkta dediğim gibi nasıl ikna ederim annem tamamen karşı babam ise ılımlı gençlik yıllarında bir sürü motoru olmuş nasıl ikna ederim aldırmak istedeğim motor Mondial drift l ilgi ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler
valla bende daha taktık bulamadım annem karsı babamda ılımlı daha once hıcbırı de mootora bınmemıs napcam bılmıypm yas kac bu arada

valla bende daha taktık bulamadım annem karsı babamda ılımlı daha once hıcbırı de mootora bınmemıs napcam bılmıypm yas kac bu arada
15
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben motor düşünmeden duramıyorum şunu deniycem babamın rahat bir anında sorcam ya alırsın ya da kendim yazın çalışır cg alırım en kötü onu diycem

15

Ben motor düşünmeden duramıyorum şunu deniycem babamın rahat bir anında sorcam ya alırsın ya da kendim yazın çalışır cg alırım en kötü onu diycem
Ergenlikten normaldir bisiklet al onunla ilgilen ailenin sana motor almanı istememesi keyiflerinden değil seni düşündükleri için ki sen çalışıp bir motor almak istesen ve paran olsa bile alamıyorsun o motorun ruhsatını kime kaydettireceğini sanıyorsun ?

Ergenlikten normaldir bisiklet al onunla ilgilen ailenin sana motor almanı istememesi keyiflerinden değil seni düşündükleri için ki sen çalışıp bir motor almak istesen ve paran olsa bile alamıyorsun o motorun ruhsatını kime kaydettireceğini sanıyorsun ?
hayır mesela ben çalışıp yazın cg alsam babam destekler beni ama babam olur da annem babamı engelliyor yoksa babam istiyor

17 yaşındayım annem karşı babam ılımlıydı benimde. 1 yılı aşkın sürede zor ikna ettim 16 yaşından beri. Ve aldığım drift l yi. İkna etmen çook zor aslında ama 15 yaşındasın bilemiyorum ehliyet vs de yok daha sende

Bende aynı şekilde ama çevremizde motor yuzunden ölen gençler olduğu için bu konuda çok ciddiler bence ailenize şunu söyleyin asla gereksiz hız yapmayacağım kask takacağım ve tehlikeli hareketler yapmayacağım deyin sadece söylemekle kalmayın kesinlikle güvenlikli kullanın

Bende aynı şekilde ama çevremizde motor yuzunden ölen gençler olduğu için bu konuda çok ciddiler bence ailenize şunu söyleyin asla gereksiz hız yapmayacağım kask takacağım ve tehlikeli hareketler yapmayacağım deyin sadece söylemekle kalmayın kesinlikle güvenlikli kullanın
Neden böyle yazdım çünkü motor alamama sebebinizin maddi ya da başka bir sebepten değilde sırf bu yüzden olduğunu düşündüğüm için

Ailen ikna olmaz büyük ihtimalle, 15 yaşında ehliyet de alamazsın zaten, trafiğe çıkmak bilgisayar oyununda araba sürmek gibi değil, daha geçen altımda emanet araç varken trafikte küçük bir hata yaptım arkamdan gelen araçta küçük bir hata yaptı kaza yapıyorduk arkamdaki aracın sürücüsü acemi olsa ya da benim altımda iki teker olsaydı büyük ihtimalle kaza yapardık, ondan hariç motor kazası çok kötüdür hiçbir şey yoken ufak bir çukurda su birikintisinde viraja yanlış girmende hatta ufak bir dalgınlığında çok kötü şeyler olur.
Eğer ille de motor sürücem diyorsan uzun bir süre bisiklet sür trafiğe de yavaş yavaş çık.

ehliyet yok 16 olsan alirsinda

Küçük motor ile başlayabilirsin daha olumlu cevap alırsın dostum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,870
Üyeler
183,912
Son üye
mandes2
Geri