Neler Yeni

Ailemi nakile nasıl ikna edebilirim?

Farway

80+ Silver
Öyle yapıyorum zaten istediğim varsa 1. seçecek olarak çıkmakta ama ailem o konuda taviz vermemekte maalesef.
Okulda hocalarını aileni çağırttıracak derecede sinir et traş olmadan git falan filan

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,336
İsim
Kadir
Okulda hocalarını aileni çağırttıracak derecede sinir et traş olmadan git falan filan
Bunun yerine mevcut gittiğin lisenin diğer lise arasında ki farklarını anlatan bir belge oluştur mezunları öğretmenleri okulun ortamı gerekirse o okulun müdürüyle görüş halen sorunun devam ediyorsa. Gittiğin lise gerçekten diğer liseden iyiyse nakil mantıklı

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
Veli toplantısında Bizim Tarihçi Benim aileme Orada Çocuğunuzun geleceği yakıyorsunuz demiş nedenleri ile açıklamış ama ailem beni çok küçük görüyor onlar için daha çocuk gibiyim üstüne yeni bir şehire taşındım şehri pek iyi bilmiyorum diye uzak yerlere göndermek istemiyorlar.

Phenoma

80+ Silver
Hocam bu konuyu danışmak için doğru yer olduğuna emin değilim buranın. Konunuzun önemsiz olduğunu ima etmiyorum fakat hakikaten teknoloji ile alakalı ve bir kaç yorumla çözümlenecek konuların görünürlüğünü yok ediyor.

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
sabah 5 de kalkıp kadıköy'e okula gidiyom ben gizlice nakil aldır sonrasında bir şey yapamazlar zaten kuzenim öyle yaptı

Diyonel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
687
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey
manüpile ve büyü skilleri falan mı söylememizi mi bekliyorsun ucu çok açık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR