Ailemi nakile nasıl ikna edebilirim?

Öyle yapıyorum zaten istediğim varsa 1. seçecek olarak çıkmakta ama ailem o konuda taviz vermemekte maalesef.
Okulda hocalarını aileni çağırttıracak derecede sinir et traş olmadan git falan filan

Okulda hocalarını aileni çağırttıracak derecede sinir et traş olmadan git falan filan
Bunun yerine mevcut gittiğin lisenin diğer lise arasında ki farklarını anlatan bir belge oluştur mezunları öğretmenleri okulun ortamı gerekirse o okulun müdürüyle görüş halen sorunun devam ediyorsa. Gittiğin lise gerçekten diğer liseden iyiyse nakil mantıklı

Veli toplantısında Bizim Tarihçi Benim aileme Orada Çocuğunuzun geleceği yakıyorsunuz demiş nedenleri ile açıklamış ama ailem beni çok küçük görüyor onlar için daha çocuk gibiyim üstüne yeni bir şehire taşındım şehri pek iyi bilmiyorum diye uzak yerlere göndermek istemiyorlar.

Hocam bu konuyu danışmak için doğru yer olduğuna emin değilim buranın. Konunuzun önemsiz olduğunu ima etmiyorum fakat hakikaten teknoloji ile alakalı ve bir kaç yorumla çözümlenecek konuların görünürlüğünü yok ediyor.

sabah 5 de kalkıp kadıköy'e okula gidiyom ben gizlice nakil aldır sonrasında bir şey yapamazlar zaten kuzenim öyle yaptı

manüpile ve büyü skilleri falan mı söylememizi mi bekliyorsun ucu çok açık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,274
Üyeler
184,612
Son üye
Burry
Geri