Neler Yeni

Ailemi Nasıl İkna Ederim İnternetten Alış Veriş Yapma Konusunda ?

LuTz/Onur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Onur
Soru yukarıda. Bilgisayar almak istiyorum fakat ailem biraz önyargılı internetten alma konusunda. Nasıl ikna edebilirim.

• Beğen
Reaksiyonlar: Tera

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Soru yukarıda. Bilgisayar almak istiyorum fakat ailem biraz önyargılı internetten alma konusunda. Nasıl ikna edebilirim.
İnternetten ne aldığına bağlı her ürünü bende internetten almıyorum küçük ürünler alabilirsin 100 200 TL lik mouse gibi onların geldiğini görünce daha yüksek ürünlerede alınabilir.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
benimkiler de bi ara kesinlikle istemiyodu sonra bi anda ne olduysa her şeyi internetten almaya başladı hatta 6 ay önce filan günde en az 2 kargo geliyodu

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,589
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Fiyatları göster kabul ederler. Benimkiler öyle ikna olduydular :D Bilerek vatandan tek tek topla sistemi bak 10000 yapıyo de sonra hazır sistemde 5kyı göster direk kabul ederler :D

Fsburak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Burak Göktuğ
internetteki şeylerin ucuz olmasınn dolandırıcılık olmadığını sadece gerçek yani dükkanları olan mağazaların insanları kazıklamasınından kaynıklı olduğunu ve hepsiburada n11 trendyol gittgidiyor çiçkesepeti gibi sitelerin güvenli olduğunu söyle ve eğer bu söylediğim sitelerden dolandırlırsan ben kefilim zararını ödemeye :D

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Güvenilir olduğunu açıkla , bilgisayar alıcaksan bize danış. Sistemini akakçe 'den toplamanı tavsiye ederim.

• Beğen
Reaksiyonlar: Tera

LuTz/Onur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Onur
Herkese teşekkürler fikirleriniz için. GameGarajdan almayı planlıyorum orası nasıldır? (burayıda gösteririm) :)

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bütçe ayır sonra göster bi sistem bunu gerçek hayatta toplasak 500 tl fazla de ikna olurlar

Top Bottom