Neler Yeni

Airpods 2 alınır mı?

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
Merhaba, yazılımcıyım ve kafede veya dışarıda toplantılara girmem gerekebiliyor. Dışarıda kullanabileceğim kulak içi kulaklık almayı düşünüyorum ve en çok önem verdiğim şey mikrofon kalitesi. İphone telefon ve mac kullandığım için airpods 2.nesil almayı düşünüyorum. Bütçem max 2500 tl

Kadir00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Kadir Güner
Alınır bende var hala daha iyi bence. Arkadaşta 3.nesil var çok bi farkını görmedim açıkçası sadece uzamsal ses desteğiyle fark yaratmışlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alınır bende var hala daha iyi bence. Arkadaşta 3.nesil var çok bi farkını görmedim açıkçası sadece uzamsal ses desteğiyle fark yaratmışlar
Pro modelleri arasında baya fark oluyor fakat bütçe olarak da çok fark var

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Pro modelleri arasında baya fark oluyor fakat bütçe olarak da çok fark var
Silikonlu kulak içi kulaklık sevmiyorum ve pro modelleri silikonlu olduğu için bakmadım. 2.nesil de kalabalık ortamlarda çevre seslerini ne kadar azaltabiliyor sesiniz karşıya anlaşılır şekilde ulaşıyor mu?

şahin doğan

80+ Platinum
Alınır ama bluetooth kulaklıklarda ki mikrofon kalitesini PC kulaklığı mikrofonu ile vs karşılaştırmayın. Sesinizi karşı taraf algılar ama temiz olmaz.

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
Alınır ama bluetooth kulaklıklarda ki mikrofon kalitesini PC kulaklığı mikrofonu ile vs karşılaştırmayın. Sesinizi karşı taraf algılar ama temiz olmaz.
Dediğiniz gibi, 1-2 yıldır xiaomi mi tws earphones 2 kullanıyorum ve kalabalık olmayan yerlerde bile çevre sesleri benim sesimi bastırdığı için kulaklıkla görüşme yapamıyordum. Onun için olabildiğince iyi olmasına önem veriyorum

şahin doğan

80+ Platinum
Dediğiniz gibi, 1-2 yıldır xiaomi mi tws earphones 2 kullanıyorum ve kalabalık olmayan yerlerde bile çevre sesleri benim sesimi bastırdığı için kulaklıkla görüşme yapamıyordum. Onun için olabildiğince iyi olmasına önem veriyorum
Ben otobüste vs konuşurken normal ses seviyesinden kısık konuşunca bile karşı taraf iyi algılıyordu.

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya

Kadir00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Kadir Güner
kalabalık ortamlarda otobüste falan kullandım kısık sesle bile anlaşıyorduk

Bent Lark

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Burak
Instagram
@burakulata
Merhaba, yazılımcıyım ve kafede veya dışarıda toplantılara girmem gerekebiliyor. Dışarıda kullanabileceğim kulak içi kulaklık almayı düşünüyorum ve en çok önem verdiğim şey mikrofon kalitesi. İphone telefon ve mac kullandığım için airpods 2.nesil almayı düşünüyorum. Bütçem max 2500 TL
Mikrofon kalitesi olarak önermem

DaffyGraphic

80+ Silver
Merhaba, yazılımcıyım ve kafede veya dışarıda toplantılara girmem gerekebiliyor. Dışarıda kullanabileceğim kulak içi kulaklık almayı düşünüyorum ve en çok önem verdiğim şey mikrofon kalitesi. İphone telefon ve mac kullandığım için airpods 2.nesil almayı düşünüyorum. Bütçem max 2500 TL
Airpods Pro önerimdir. Uzamsal ses desteği harika bir şey bence. Gürültü engellemesi çok iyi çalışıyor Pro modelinde. Bence biraz daha para koyup Pro 1.nesil alın.

Tabi 2.nesil alacağım diyorsanız, güzeldir bence. Apple kalitesi zaten belli. Yüksek bütçelerde tek seçenek fikrimce.

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
Airpods Pro önerimdir. Uzamsal ses desteği harika bir şey bence. Gürültü engellemesi çok iyi çalışıyor Pro modelinde. Bence biraz daha para koyup Pro 1.nesil alın.

Tabi 2.nesil alacağım diyorsanız, güzeldir bence. Apple kalitesi zaten belli. Yüksek bütçelerde tek seçenek fikrimce.
pro modellerini silikonlu olduğu için düşünmüyorum, zaten fiyatları bütçemi fazlasıyla aşıyor :) yorumunuz için teşekkür ederim

Mikrofon kalitesi olarak önermem
sebebi nedir? yukarıda kulaklığı kullanan 2 arkadaş memnun olduğunu söyledi

Bent Lark

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Burak
Instagram
@burakulata