Oppo Enco Buds kullanıyorum. iPhone kullandığım için kulaklığın işlevlerini değiştiremiyorum, kulaklığın şarjını göremiyorum. Sizce AirPods 2'ye geçmeli miyim? Genelde müzik dinleyeceğim kalite farkını hisseder miyim?
Hocam aklımı kurcalayan durum şu: İkisinin de Bluetooth özellikleri aynı gözüküyor. Ses kalitesi çok önemli benim için.biraz hissedersin ama apple için kesinlikle airpods alınmalı.
valla hocam denemeden bilemem. Airpodsların çoğunun ses kalitesi aynı ama önce oppoyu denemiş olmam lazım. Sizin için ses çok önemli ise sennheiser momentum true wireless 2 alın efsane ses sahip.Hocam aklımı kurcalayan durum şu: İkisinin de Bluetooth özellikleri aynı gözüküyor. Ses kalitesi çok önemli benim için.
sennheiser momentum bestHocam aklımı kurcalayan durum şu: İkisinin de Bluetooth özellikleri aynı gözüküyor. Ses kalitesi çok önemli benim için.
Hocam genelde dışarıda kullanacağım. Dış sesleri engelliyor mu?airpods 2 kötü diyenler olmuş, kime ya da neye göre kötü?
Pro 2 ve 1. nesil airpods kullandım, 1 zaten artık üretilmiyor 2 ve pro arasında seçim yapacak olsam kesinlikle 2 derdim. Neden diye soracak olursanız pro'daki gürültü engelleme vb. özellikleri genelde kullanmayı unutuyordum ben. Onun dışında kulaklığın yapısı biraz daha küçük ve kulakta duruşu normal kulaklıklara göre bi tık garip. Bu yüzden bana airpods 2 daha işlevsel ve kullanışlı gelmişti.
ek olarak ses airpods pro da kauçuk başlık kullandığı için airpods 2 den daha iyi.
Yine de tercih senin.
Çok engellediği söylenemez, ancak yine de engelliyor.Hocam genelde dışarıda kullanacağım. Dış sesleri engelliyor mu?
AirPods 2'de gürültü engelleyici yoktu sanırım. Pro'dan mı bahsediyorsunuz?Çok engellediği söylenemez, ancak yine de engelliyor.
Uçakta otobüste vs. kullandığımda aktif gürültü engelleyici baya iyi engelliyordu.