Neler Yeni

Yardım Airpods Pro 2.nesil vs AirPods 3. Nesil

BlueLabels

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Kaira Bilgic
Sizce hangisi daha iyi? Pro 2.nesildeki özellikler baya iyi gibi geliyor ama daha önce silikonlu kulaklıklar kulağımdan düşüyordu (farklı markalarınkini denedim) ama apple hiç denemedim amazondan almayı planlıyorum ve taksitli şekilde alacağım sizin öneriniz hangisi olur fiyatı da çok yüksek geliyor ama seçimden sonra artık hiç bir şey alamayız gibi geliyor malum kurdan dolayı

şahin doğan

80+ Platinum
2. nesilden 3. nesile geçtim ses kalitesi biraz arttı ve konforu daha iyi. Pro'da özellikler baya bol. Ben olsam direk Pro alırdım. Yakında bende 3. nesili satıp Pro'ya geçmeyi düşünüyorum.

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,476
İsim
kadir
Pro 2. nesil daha iyi tercih olur. 1. nesili kullandım kulaktan düşme gibi bir problemi yok diğer markalar gibi.

Dravdan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Mustafa Salih Akdemir
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Hocam ben de iphone kullanıcısıyım fakat airpods pro aylardır dolapta duruyor açıp kullanmadım. Mikrofon kalitesi çok kötü geldi bana . Jbl wave 300 kullanıyorum memnunum. Silikonlu olmadığı için de daha konforlu

BlueLabels

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Kaira Bilgic
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ben de iphone kullanıcısıyım fakat airpods pro aylardır dolapta duruyor açıp kullanmadım. Mikrofon kalitesi çok kötü geldi bana . Jbl wave 300 kullanıyorum memnunum. Silikonlu olmadığı için de daha konforlu
açıkcası mikrofonu pek umurumda değil çok telefonda konuşmuyorum ama sabah 2 akşam 2 saatim işten gidip gelirken yolda geçiyor ve böyle gürültü çok oluyor ağlayan çocuklar vs vs ama kulağımdan düşer diye de korkuyorum bir yandan

Dravdan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Mustafa Salih Akdemir
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
açıkcası mikrofonu pek umurumda değil çok telefonda konuşmuyorum ama sabah 2 akşam 2 saatim işten gidip gelirken yolda geçiyor ve böyle gürültü çok oluyor ağlayan çocuklar vs vs ama kulağımdan düşer diye de korkuyorum bir yandan
Eğer yolda uyuyan biriysen silikonlu kulak içi almak daha mantıklı olur senin için. Ama yok müzik çok önemli diyorsan da daha kaliteli kulak üstü kulaklıklara yönelmeni öneririm

BlueLabels

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Kaira Bilgic
Eğer yolda uyuyan biriysen silikonlu kulak içi almak daha mantıklı olur senin için. Ama yok müzik çok önemli diyorsan da daha kaliteli kulak üstü kulaklıklara yönelmeni öneririm
Yolda genelde uyuyorum ama uyumadığım vakitlerde dışarıyı izliyorum oturup oturmadğım vakitlerde oluyor servisle gitmiyorum

Dravdan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Mustafa Salih Akdemir
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Yolda genelde uyuyorum ama uyumadığım vakitlerde dışarıyı izliyorum oturup oturmadğım vakitlerde oluyor servisle gitmiyorum
Mikrofon çok önemli değilse çok daha güzel performans alabileceğin kulaküstü kulaklıklar var. Hem pc hem de telefon uyumlu ki steelseries nova serilerini önerebilirim

BlueLabels

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Kaira Bilgic
Mikrofon çok önemli değilse çok daha güzel performans alabileceğin kulaküstü kulaklıklar var. Hem pc hem de telefon uyumlu ki steelseries nova serilerini önerebilirim
kafamda kocaman bir şey taşımak istemiyorum aga ya iş yerinde filan böyle yanımda taşıyabileceğim bir şey olsun fabrikadayım çünkü

Dravdan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Mustafa Salih Akdemir
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
kafamda kocaman bir şey taşımak istemiyorum aga ya iş yerinde filan böyle yanımda taşıyabileceğim bir şey olsun fabrikadayım çünkü
O zaman jbl öneririm hocam ya, kulaklık konusunda apple bağımlılığı mantıksız oluyor çünkü

Top Bottom