❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥AJ159 PRO 873 TL (22 DOLAR)🔥🔥🔥

9-10 ay önce aldım bi klavye yunexpress ile göndermediler hakkı neyse üstüne onu yazdırmıştım o zaman sınır 150 euroydu 800 küsür vergi ödemiştim ve o zaman %30 du vergi oranı. Şimdi de yunexpress ile gönderirler mi bilmiyorum.
Kronik sorunlu mousemuş zaten vazgeçtim sağol hocam.

Kronik sorunlu mousemuş zaten vazgeçtim sağol hocam.
Tr de indirim kovalayıp plastik kalitesi daha iyi bi mouse bulunabilinilir. Alan arkadaşlarda yunexpress ile yollayacaklarını nerden varsayıp sormadan sipariş ettiler bilmiyorum firma normalde orası ile çalışmıyor çünkü yunexpress pahalı bi kargo firması indirim yapıp üstüne ücretsiz kargo ile yunexpress'i kullanmak firma için mantıklı olmaz.

bunun gibi küçük mouseleri nasıl kullanıyorsunuz? attackshark r1 aldım ama o da küçük geliyor. deathadder v2 pro şekli ve boyutu çok iyi ama artık satılmıyor

Tr de indirim kovalayıp plastik kalitesi daha iyi bi mouse bulunabilinilir. Alan arkadaşlarda yunexpress ile yollayacaklarını nerden varsayıp sormadan sipariş ettiler bilmiyorum firma normalde orası ile çalışmıyor çünkü yunexpress pahalı bi kargo firması indirim yapıp üstüne ücretsiz kargo ile yunexpress'i kullanmak firma için mantıklı olmaz.
yollar yunexpressle he yollamadi diyelim weworld express veya 4px tede vergi cikmiyor

yanwende cikabiliyorda ne zaman cikti yanwende
Yukarıda izah ettim açıkladım. O olmazsa bunula gönderir falan diyorsun ama firma anlaşmalı olduğu yer dışında göndermek istemez çünkü kargosu bu sefer çok pahalı olur. Şu an neresi ile anlaşmalılar bilmiyorum ama muhtmelen aynı firmadır.

AJ159-GAMERX20 kupon kodunu kullanin yunexpress ile gonderilmesini talep edin vergi cikmayacaktir
ornek eposta
[email protected] bu epostaya at
siparis no : yaz
My Turkish ID Number: (tcni yaz yanina ismini)
Since the taxes are very high in my country, can you write an invoice of 15-20 dollars for my product. Also, can you send my product with yunexpress, thank you
Bitki örtümüz gelmiş yine

Geri