Leon_Was_Here
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 496
159 pro 27.94 dolar görünüyor .
Sorry kodu unutmuşum .
Sorry kodu unutmuşum .
konuyu okusana hidaha dostum kupon kodunu uygula159 pro 27.94 dolar görünüyor .
Anladım, alanlara hayırlı olsun o zaman.yunexpress aktif olarak son mil kodu 60xxx olanlara yada paltr olanlara teslim ediyor urunu paltr ye verirse aras kargo ve kargoistte veriliyor kargo vergi cikmiyor. ptt alirsa vergi cikiyor onada gitme ihtimali yok 60xxx oluncada eskiden ptt aliyordu artik sürat kargo aliyor oyüzden herkesin ici rahat olabilir
sagolun hocamAnladım, alanlara hayırlı olsun o zaman.
Iban at özelden20tl eksik![]()
Hallettim hocam eywIban at özelden
Burdan mi atayım, ne yazalım tam olarak yazar mısın.AJ159-GAMERX20 kupon kodunu kullanin yunexpress ile gonderilmesini talep edin vergi cikmayacaktir![]()
AJAZZ AJ159 Series Mouse
FLAGSHIP PAW3950/PAW3395 SENSOR The AJAZZ AJ159 Series features the high-end PAW3950 (AJ159 APEX) and PAW3395 sensors (AJ159, 159P, 159 PRO) by PixArt, which have been finely tuned for peak performance. It boasts a maximum sensitivity of 30,000 DPI for the 159 APEX and 26,000 DPI for the AJ159...ajazzbrand.com
yazayim hocam ornekBurdan mi atayım, ne yazalım tam olarak yazar mısın.
[email protected] bu epostaya atBurdan mi atayım, ne yazalım tam olarak yazar mısın.
hayirli olsunBen de aldım. 925 Tl kesildi karttan. Hem site üzerinden hem mail ile yunexpress talebini de ilettim. Artık gerisi kısmet.
9-10 ay önce aldım bi klavye yunexpress ile göndermediler hakkı neyse üstüne onu yazdırmıştım o zaman sınır 150 euroydu 800 küsür vergi ödemiştim ve o zaman %30 du vergi oranı. Şimdi de yunexpress ile gönderirler mi bilmiyorum.Daha önce bu siteden alanı var mı? Vergi konusu nasıl epomaker 75x aldım onda çıkmaz muhtemelen de bu şüpheli geldi.