❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥AJ159 PRO 873 TL (22 DOLAR)🔥🔥🔥

159 pro 27.94 dolar görünüyor .
Sorry kodu unutmuşum .

yunexpress aktif olarak son mil kodu 60xxx olanlara yada paltr olanlara teslim ediyor urunu paltr ye verirse aras kargo ve kargoistte veriliyor kargo vergi cikmiyor. ptt alirsa vergi cikiyor onada gitme ihtimali yok 60xxx oluncada eskiden ptt aliyordu artik sürat kargo aliyor oyüzden herkesin ici rahat olabilir
Anladım, alanlara hayırlı olsun o zaman.

AJ159-GAMERX20 kupon kodunu kullanin yunexpress ile gonderilmesini talep edin vergi cikmayacaktir
Burdan mi atayım, ne yazalım tam olarak yazar mısın.

Ekler

• 1000029317.webp
    1000029317.webp
    56.8 KB · Hit: 99
yazayim hocam ornek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

[email protected] bu epostaya at
siparis no : yaz
My Turkish ID Number: (tcni yaz yanina ismini)
Since the taxes are very high in my country, can you write an invoice of 15-20 dollars for my product. Also, can you send my product with yunexpress, thank you

Ben de aldım. 925 Tl kesildi karttan. Hem site üzerinden hem mail ile yunexpress talebini de ilettim. Artık gerisi kısmet.

Hello,

My order number is #????. I just purchased the product from Turkey. As you know, our country's customs procedures can be quite complicated, and officers often make decisions at their own discretion.

Therefore, I kindly request that you ship the product via YUNEXPRESS. This way, there might be a chance of avoiding customs tax and the shipment may not get held up in customs. Additionally, if possible, I would greatly appreciate it if you could declare the product's value as less than $22.

Best regards,

???? yazan yere sipariş numaranızı yazıp gönderin aynısını.

Daha önce bu siteden alanı var mı? Vergi konusu nasıl epomaker 75x aldım onda çıkmaz muhtemelen de bu şüpheli geldi.

Daha önce bu siteden alanı var mı? Vergi konusu nasıl epomaker 75x aldım onda çıkmaz muhtemelen de bu şüpheli geldi.
9-10 ay önce aldım bi klavye yunexpress ile göndermediler hakkı neyse üstüne onu yazdırmıştım o zaman sınır 150 euroydu 800 küsür vergi ödemiştim ve o zaman %30 du vergi oranı. Şimdi de yunexpress ile gönderirler mi bilmiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,196
Üyeler
183,240
Son üye
gizlise
Geri