Neler Yeni

Ajaaz AJ-179 Apex Hk.

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,903
İsim
Metehan Akyalı
Selamlar. Bir başka konuda Ajaaz AJ-159 Apex gördüm. Almaya niyetlendim fakat hiç bir yerde " Beyaz " renk olarak bulamadım.
İnternette biraz daha araştırdığım da Ajaaz AJ-179 Apex modelini buldum. 3200TL'ye satılıyor, beyaz rengi de mevcut.

Ajaaz AJ-179 Apex / Link

Sizce bu ürünü alsam değer mi? Sistem'de beyaz renk olmayan sadece Mouse'um kaldı, onu da tamamlamak istiyorum.

Birde şuanda Steel Series Rival 600 kullanmaktayım tüm ağırlıkları takılı şekilde. 120-130gr gibi bir ağırlığa erişiyor ve tam istediğim kullanımı sunuyor.
Bu ürün 61 gr., şuanki kullandığımın yarısından daha az bir ağırlığa sahip. İçini açıp bir yerlerine ağırlık taksam, içinde o kadar boşluk var mıdır? 🤔

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,100
İsim
Murat Orhan
Selamlar. Bir başka konuda Ajaaz AJ-159 Apex gördüm. Almaya niyetlendim fakat hiç bir yerde " Beyaz " renk olarak bulamadım.
İnternette biraz daha araştırdığım da Ajaaz AJ-179 Apex modelini buldum. 3200TL'ye satılıyor, beyaz rengi de mevcut.

Ajaaz AJ-179 Apex / Link

Sizce bu ürünü alsam değer mi? Sistem'de beyaz renk olmayan sadece Mouse'um kaldı, onu da tamamlamak istiyorum.

Birde şuanda Steel Series Rival 600 kullanmaktayım tüm ağırlıkları takılı şekilde. 120-130gr gibi bir ağırlığa erişiyor ve tam istediğim kullanımı sunuyor.
Bu ürün 61 gr., şuanki kullandığımın yarısından daha az bir ağırlığa sahip. İçini açıp bir yerlerine ağırlık taksam, içinde o kadar boşluk var mıdır? 🤔
Alma.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok pahalı.

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,287
İsim
Volkan

Ajaaz AJ-179 Apex / Link

O paraya satan arkadaş fazla abartmış bence bende 2 ye satacaktım da vazgeçtim ama o para çok

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,903
İsim
Metehan Akyalı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alma.

Çok pahalı.
Peki hocam var mı beyaz mouse öneriniz? 50-60 gr. değil de şöyle 110-120 gr ağırlığa sahip? RGB vs. aramıyorum şart değil. Kablosuz istiyorum.

O paraya satan arkadaş fazla abartmış bence bende 2 ye satacaktım da vazgeçtim ama o para çok
Diğer arkadaşta çok demiş, farklı bir beyaz mouse öneriniz var mı? Kablosuz olmasını istiyorum, RGB şart değil.

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
eyyüb
Dün bende baktım satıcı Aradim yorumları pek iyi değil.
Gümrüktek geldi diyor bildiğin üzere garanti yok yani.
İndirim olucak mi hayır dedi.
Bu fiyata deymez 300 TL Aliexpress millet aldı bizim ülkeye satış. Yoktu Alibaba toptan aldinmi bedava yakın geliyor gümrük işlemlerini yapsam bile pahalı Değil.
Adamın olucak o isleri yapicak.
Çok abartıli fiyat.
Max hakkı 2500 TL.
Normal 2000 satılsın abarti Fiyat.

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,611
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Onu alacağına zenith pro al daha iyi .

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,903
İsim
Metehan Akyalı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu fiyata deymez 300 TL Aliexpress millet aldı bizim ülkeye satış. Yoktu Alibaba toptan aldinmi bedava yakın geliyor gümrük işlemlerini yapsam bile pahalı Değil.
Çok abartıli fiyat.
Max hakkı 2500 TL.
Max. hakkı 2500Tl ise 700Tl daha üstüne veririm ben çok bişiy değil benim için.
Şu ekran olayı hoşuma gitti. Sistemime yakışacağını düşündüm. PC'de pek Mouse'la işim bile olmuyor. Oyuna girene kadar. Sonra kontrolcüyle oyun oynamaya devam ediyorum. :ROFLMAO:
Sahibinden de bir sürü Aj159 Apex var, bir tanesi beyaz değil. Olsa ondan alıcam da yok.
pahalı 3000k ya daha ıyı alınabılır ama shapeın benzerı zor
Mesela ne alabiliriz hocam bir öneriniz var mı?
Değmez git ATK Serisine bak wraithten.
X1 Ultra ile aralarında sadece batarya farkı var sanırım, fiyatı 3500Tl, varsa bide yazılım farkı vardır da ben e-sporcu değilim. Akşamları çocukları uyuttuktan sonra 1-3 saat PC'de takılıyorum, oyun oynuyorum o kadar. Onu da kontrolcüyle oynuyorum. :LOL: Yani sadece görüntü için bakıyorum Mouse'u yalan yok.
Onu alacağına zenith pro al daha iyi .
Tasarımı hoşuma gitmiyor hocam, teşekkürler.

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
eyyüb
Max. hakkı 2500Tl ise 700Tl daha üstüne veririm ben çok bişiy değil benim için.
Şu ekran olayı hoşuma gitti. Sistemime yakışacağını düşündüm. PC'de pek Mouse'la işim bile olmuyor. Oyuna girene kadar. Sonra kontrolcüyle oyun oynamaya devam ediyorum. :ROFLMAO:
Sahibinden de bir sürü Aj159 Apex var, bir tanesi beyaz değil. Olsa ondan alıcam da yok.

Mesela ne alabiliriz hocam bir öneriniz var mı?

X1 Ultra ile aralarında sadece batarya farkı var sanırım, fiyatı 3500Tl, varsa bide yazılım farkı vardır da ben e-sporcu değilim. Akşamları çocukları uyuttuktan sonra 1-3 saat PC'de takılıyorum, oyun oynuyorum o kadar. Onu da kontrolcüyle oynuyorum. :LOL: Yani sadece görüntü için bakıyorum Mouse'u yalan yok.

Tasarımı hoşuma gitmiyor hocam, teşekkürler.
görüntü fiyat yine iyi performans yine iyi ama orta tuşu ile ilgili söyletinler duydum inş :D dedikleri gibi değildir niyetim var ama gözüme geliyor malasef :D.
orta tuşu tekelerleği beğenmeyen cok zamanla düzeliyor denmiş :D
birde bunu satan gümrükten geçmeyip toplanan ürünlermiş galiba :)

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,903
İsim
Metehan Akyalı
görüntü fiyat yine iyi performans yine iyi ama orta tuşu ile ilgili söyletinler duydum inş :D dedikleri gibi değildir niyetim var ama gözüme geliyor malasef :D.
orta tuşu tekelerleği beğenmeyen cok zamanla düzeliyor denmiş :D
birde bunu satan gümrükten geçmeyip toplanan ürünlermiş galiba :)
Ürün Amazon'dan geleceği için bir problem olsa iade konusunda pek sıkıntı yaşamam diye düşünüyorum.
Alıp geçsem mi acaba bilemedim. Yorumlara da baktım da üründen genel olarak şikayet eden pek yok. Daha çok yanında aldıkları ürünlerde veya gönderim şeklinde problem yaşanmış.

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
eyyüb
Ürün Amazon'dan geleceği için bir problem olsa iade konusunda pek sıkıntı yaşamam diye düşünüyorum.
Alıp geçsem mi acaba bilemedim. Yorumlara da baktım da üründen genel olarak şikayet eden pek yok. Daha çok yanında aldıkları ürünlerde veya gönderim şeklinde problem yaşanmış.
fark bu bendeki mavi geçmeye değermi bilemiyorum :)
1734344657077.png

AJAZZ AJ179 APEX, sağ el uyumluluğuna sahip kablosuz, ergonomik bir oyun faresidir. 9 tuşa sahiptir, 58 gram ağırlığındadır ve 117,8 mm uzunluğunda, 65,6 mm genişliğinde ve 41,3 mm yüksekliğindedir. 42.000 DPI'a kadar destekleyen ve 8.000 Hz'lik maksimum yoklama oranına sahip bir PAW3950 APEX sensörüyle donatılmıştır. Öte yandan AJAZZ AJ159 APEX, sağ el uyumluluğuna sahip kablosuz, simetrik bir oyun faresidir. 6 tuşa sahiptir, 56 gram ağırlığındadır ve 118,1 mm uzunluğunda, 63,1 mm genişliğinde ve 37,7 mm yüksekliğindedir. 42.000 DPI'a kadar destekleyen bir PAW3950 APEX sensörüyle donatılmıştır ve 8.000 Hz'lik bir yoklama oranı sunar.

AJAZZ AJ159 APEX, AJAZZ AJ179 APEX'e kıyasla %0,3 daha uzun, -%3,8 daha az genişlik ve -%8,7 daha az yüksekliktedir. Ayrıca, AJAZZ AJ159 APEX, AJAZZ AJ179 APEX'e kıyasla %3,4 daha hafiftir. Performans açısından, AJAZZ AJ159 APEX, AJAZZ AJ179 APEX'e kıyasla %0 daha fazla DPI ve %0 daha fazla yoklama oranına sahiptir.

Muhammet Öztürk

80+ Bronze
Çok abartıli fiyat.
Max hakkı 2500 TL.
arkadaşla yapacaktık benzer bişey ama vergi işinin altından çıkamadık kargosu cartu curtu derken girmemek daha mantıklı geldi

Top Bottom