Neler Yeni

AJAZ AJ159 APEX MAVİ VERGİSİZ 533 tl

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Murat
Millet o kadar doydu ki 1 hafta önceye kadar apex için nöbet tutuluyordu şuan stokta var yüzüne bakmıyorlar.

Yalnız çoğu kişi al-sat yaparım diye aldı ellerinde fena patlayacak. 2-3 haftaya sahibinden apex-pro ilanları dolacak, fiyat düşüren düşürene hatta aldığı fiyata verenler bile olacak.
Şuan bu mouseyi alimmi öyle yedekde dursun

Dokei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mustafa Yavuz
Çoğu boş kupon zaten yüzdelik indirim olan kupon dışındaki boş oda 1 kere veriyorlar sanırım bana ekstra yuzde30 verdi onla aldim
Hocam bende yüzde 20 tek var minimum sepette 480 değil 670 napmam lazım

lunatik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
umut
Konu kapanmadan bir şey sormak istiyorum. Daha önceden TEMU'dan alış veriş yapmadım ve şuan 2 farklı siparişim var. Birinde 4 adet ürün ama çok küçük ürünler eldiven gibi, diğerinde ise AULA F75 ve boxer var. Yeni sipariş verebilir miyim sorunsuz bir şekilde? Müşteri hizmetleri 1 ayda 5 paket diyor anlayamadım. Her ay 30 Euro ve 5 ürün mü?, Her bir sipariş 30 Euro ve 5 sipariş mi?
5 tane sınırı gümrük kuralı diye biliyorum hocam temu'dan bağımsız. Bir TC'ye 5'ten fazla sipariş olmuyordu en son sanırım. Farklı TC ile alabiliyor olmanız lazım ancak siparişinizde aynı üründen birkaç tane geçmemenizi öneririm kar amacı güden alışverişler de sorun olabilir.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,570
Üyeler
166,957
Son üye
Kerem123.b
Top Bottom