Neler Yeni

AJAZ AJ159 APEX MAVİ VERGİSİZ 533 tl

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
BEKİR ALTIN
güzelmiş h.o banda sözdee kupon veriyor 1300 tl olan sepet 1578 oldu dfgjkhdgdfg
Çoğu boş kupon zaten yüzdelik indirim olan kupon dışındaki boş oda 1 kere veriyorlar sanırım bana ekstra yuzde30 verdi onla aldim

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,369
İsim
Volkan

MPienaar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Mazlum Pınar
Konu kapanmadan bir şey sormak istiyorum. Daha önceden TEMU'dan alış veriş yapmadım ve şuan 2 farklı siparişim var. Birinde 4 adet ürün ama çok küçük ürünler eldiven gibi, diğerinde ise AULA F75 ve boxer var. Yeni sipariş verebilir miyim sorunsuz bir şekilde? Müşteri hizmetleri 1 ayda 5 paket diyor anlayamadım. Her ay 30 Euro ve 5 ürün mü?, Her bir sipariş 30 Euro ve 5 sipariş mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
BEKİR ALTIN
Millet o kadar doydu ki 1 hafta önceye kadar apex için nöbet tutuluyordu şuan stokta var yüzüne bakmıyorlar.

Yalnız çoğu kişi al-sat yaparım diye aldı ellerinde fena patlayacak. 2-3 haftaya sahibinden apex-pro ilanları dolacak, fiyat düşüren düşürene hatta aldığı fiyata verenler bile olacak.
[/QUO
Konu kapanmadan bir şey sormak istiyorum. Daha önceden TEMU'dan alış veriş yapmadım ve şuan 2 farklı siparişim var. Birinde 4 adet ürün ama çok küçük ürünler eldiven gibi, diğerinde ise AULA F75 ve boxer var. Yeni sipariş verebilir miyim sorunsuz bir şekilde? Müşteri hizmetleri 1 ayda 5 paket diyor anlayamadım.
Verebilirsin zaten tek kutuya koyuyorlar

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,440
İsim
Diyarhan
indir (8).jpeg

500 sayfalık konu var
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben kurtarmak için aldığı fiyatın 100 150 altına satanların olacağını düşünüyorum çünkü alıcı komisyon ödeyecek sitelerde, haberi olmayanlardan kar ederler belki
Yok o kadar da değil, apex vergi ile 850 TL civarına geliyor 3950 flagship bir sensöre sahip mouse u bu fiyatın 2 katına bile bulamazsın o yüzden en ama en kötü zarar etmiyim diye aldığı fiyata tek tük verenler çıkar ama altı imkansız. 850 ye en leş mouselar var piyasada.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,440
İsim
Diyarhan
Konu kapanmadan bir şey sormak istiyorum. Daha önceden TEMU'dan alış veriş yapmadım ve şuan 2 farklı siparişim var. Birinde 4 adet ürün ama çok küçük ürünler eldiven gibi, diğerinde ise AULA F75 ve boxer var. Yeni sipariş verebilir miyim sorunsuz bir şekilde? Müşteri hizmetleri 1 ayda 5 paket diyor anlayamadım. Her ay 30 Euro ve 5 ürün mü?, Her bir sipariş 30 Euro ve 5 sipariş mi?
Her şiparişin genellikle 1 paket halinde gönderiliyor. Aksi bir durum olmadığı sürece ayda 5 hakkın var.

Şimdi gördüm 500 sayfaymış 🤣
Popüler konular kısmına girecek o zaman kesin görürsün 😁

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,799
İsim
Oğuz
Ulan mavi istiyordum ama turuncusu yolda

MPienaar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Mazlum Pınar
Her şiparişin genellikle 1 paket halinde gönderiliyor. Aksi bir durum olmadığı sürece ayda 5 hakkın var.

Tamamdır teşekkürler. Yani 3 hakkım kaldı, kalmışken de şu mouse çeksem iyi olur. Evde 4 adet mouse var Darmoshark Varun M3S, Razer Basilisk V3, Rival 650 hepsi kapalı kutu duruyor ama sanırım benimki fantezi.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,440
İsim
Diyarhan
Tamamdır teşekkürler. Yani 3 hakkım kaldı, kalmışken de şu mouse çeksem iyi olur. Evde 4 adet mouse var Darmoshark Varun M3S, Razer Basilisk V3, Rival 650 hepsi kapalı kutu duruyor ama sanırım benimki fantezi.
Tüketim seviyesini az tutmak lazım hem büyük ekonomik zararı var hemde çevre kirliliği artıyor.

TRKYRS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Tarik YARAS
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik Elektronik

13. sıradan girmiş

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom