Yanındaki dockun içinde gömülü dongle.onu kasaya bağlayıp masaya koycan. mouse un altından 2,4 ghz i açıcan bağlanıcak zaten otomatik.gençler bu moseda 2.4 ghz bağlantısı yokmuydu ya benmi yanlış biliyorum 2,4 ghz dediğimiz şey bi usb ile bağlanma değilmiydi herhangi bir usb göremedim mouseda altıda kapalı
eyvallah kral bi kontrol ediyim olursa konuyu kapatıcamYanındaki dockun içinde gömülü dongle.onu kasaya bağlayıp masaya koycan. mouse un altından 2,4 ghz i açıcan bağlanıcak zaten otomatik.
Yanındaki dockun içinde gömülü dongle.onu kasaya bağlayıp masaya koycan. mouse un altından 2,4 ghz i açıcan bağlanıcak zaten otomatik.
oldu teşşekkür ederim hiç aklıma gelmedieyvallah kral bi kontrol ediyim olursa konuyu kapatıcam
kral bu docka resim koyma rehberin var mıdır bi türlü beceremedimYanındaki dockun içinde gömülü dongle.onu kasaya bağlayıp masaya koycan. mouse un altından 2,4 ghz i açıcan bağlanıcak zaten otom
Yok o konuda çok bilgim yok da bi iki tane konu vardı orda anlatıyorlardı.kral bu docka resim koyma rehberin var mıdır bi türlü beceremedim