Hayboylenickin
80+
- Reaksiyon skoru
- 176
Hocam kullanmadiniz ama biz bunu 3gundur tartışıyoruz bu mouseun kullandığı mcu royuansa royuan mcu 4k ve 8kda takılmalar yapıyormuş o yüzden oynatmaz.Hocam daha kullanmadık bir durun siz de hemen 4-8K oynatmaz diyorsunuz.
Pro'da öyle bir şikayet görmedim Apex'teki 3950 sensörü kaldırmıyor olabilir.Eğer ki mcusu royuansa harbili ki %99 oranında royuan gibi duruyor.Royuan mcusu 4k ve 8kda takılmalar yapıyormuş.İnternette kullanan bir reddit kullanicisi söylüyor bunu 4k ve 8kda kullanmak için alınmayacak bir mouse yani bu
Güzel yapmışsınız hayırlı olsun.Alıntıyı görüntüleÖhm öhm öhm. Dün Aj099 almış idim yanında mousepad ile 450tl ye. Temuya bir girdim bana diyor bir ürün seç indirimi basalım. Baktım en üstte Aj159Pro 8k duruyor. Daha önce de bir problem yüzünden herhangi bir üründe geçerli yüzde 20 indirim kuponum ve 65 TL bakiyem vardı. Dünki 450'yi Temu bakiyesi olarak aldım toplamda 850 TL civarına çektim bu zımbırtıyı. Valla iyi mi ettim kötü mü ettim bilemiyorum.
Valla ben royuan mcu kullanan da görmedim google yazınca bir şey de çıkmıyor 5 tane ürün incelemesi var ve 5'i de 5 yıldız vermişEğer ki mcusu royuansa harbili ki %99 oranında royuan gibi duruyor.Royuan mcusu 4k ve 8kda takılmalar yapıyormuş.İnternette kullanan bir reddit kullanicisi söylüyor bunu 4k ve 8kda kullanmak için alınmayacak bir mouse yani bu
Sensörler kaldırıyor hocam sensorlerde problem yok mcu kaldırmıyor yani mouseun anakarti bir reddit kullanicisinda varmış aynı bu mouse kendisi diyor.4k ve 8kda takılıyor diye.Pro'da öyle bir şikayet görmedim Apex'teki 3950 sensörü kaldırmıyor olabilir.
Ajazza sorduk royuan var dediler hocam bu çine özel uretilmis bir model galiba ucuz olmasının da sebebi budur yaniValla ben royuan mcu kullanan da görmedim google yazınca bir şey de çıkmıyor 5 tane ürün incelemesi var ve 5'i de 5 yıldız vermiş
hangi klavye hocambu arada klavye ihtiyacı olan varsa linkleri kontrol etsin arada iptal olanlar düşüyor.
Tamam da aldığımız yerde 5 yorum var 5'i de olumluSensörler kaldırıyor hocam sensorlerde problem yok mcu kaldırmıyor yani mouseun anakarti bir reddit kullanicisinda varmış aynı bu mouse kendisi diyor.4k ve 8kda takılıyor diye.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ajazza sorduk royuan var dediler hocam bu çine özel uretilmis bir model galiba ucuz olmasının da sebebi budur yani
Bu mouse foruma ilk düştüğünde ilk konuda şunu demiştim: " Elimde para olduğunda indirim olmuyor elimden para çıktığında indirim düşüyor". Laneti kırdığıma göre dinlenip müteşekkir evrende güneşin doğuşunu izleyeceğim.Pro'da öyle bir şikayet görmedim Apex'teki 3950 sensörü kaldırmıyor olabilir.
Güzel yapmışsınız hayırlı olsun.
Hocam adamlar hiçbir şey yazmamis 5 yıldız vermiş geçmiş şöyle 100 yorum felan olsa daha kesin olurdu ama 5 yorumdan hiçbir şey anlaşılmaz.Tamam da aldığımız yerde 5 yorum var 5'i de olumlu
VE sorun çıkaran şuan apex modeli reddit'de paylaşılmış fakat o da atackshark üzerinden almış burada da yorumlara bakılınca gayet olumlu duruyor eline ulaşmadan sağdan soldan dolma bilgilerle 4-8k kullanılmaz demek saçma olurSensörler kaldırıyor hocam sensorlerde problem yok mcu kaldırmıyor yani mouseun anakarti bir reddit kullanicisinda varmış aynı bu mouse kendisi diyor.4k ve 8kda takılıyor diye.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ajazza sorduk royuan var dediler hocam bu çine özel uretilmis bir model galiba ucuz olmasının da sebebi budur yani
Yani hocam ajazzin kendisinede sorduk oda royuan dedi ama siz bilirsiniz.VE sorun çıkaran şuan apex modeli reddit'de paylaşılmış fakat o da atackshark üzerinden almış burada da yorumlara bakılınca gayet olumlu duruyor eline ulaşmadan sağdan soldan dolma bilgilerle 4-8k kullanılmaz demek saçma olur
aj099 nasıl hocam o da mı royuan csde kullanılır mıYani hocam ajazzin kendisinede sorduk oda royuan dedi ama siz bilirsiniz.