Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Ajazz 159 mc (3388) 245 tl (yeniden stoklarda)

Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Ferhat Karakoç
IMG_20241027_144226.jpg
Öhm öhm öhm. Dün Aj099 almış idim yanında mousepad ile 450tl ye. Temuya bir girdim bana diyor bir ürün seç indirimi basalım. Baktım en üstte Aj159Pro 8k duruyor. Daha önce de bir problem yüzünden herhangi bir üründe geçerli yüzde 20 indirim kuponum ve 65 TL bakiyem vardı. Dünki 450'yi Temu bakiyesi olarak aldım toplamda 850 TL civarına çektim bu zımbırtıyı. Valla iyi mi ettim kötü mü ettim bilemiyorum :D.

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,209
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Hocam daha kullanmadık bir durun siz de hemen 4-8K oynatmaz diyorsunuz.
Hocam kullanmadiniz ama biz bunu 3gundur tartışıyoruz bu mouseun kullandığı mcu royuansa royuan mcu 4k ve 8kda takılmalar yapıyormuş o yüzden oynatmaz.

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,209
İsim
Yağız Berk Özel
Eğer ki mcusu royuansa harbili ki %99 oranında royuan gibi duruyor.Royuan mcusu 4k ve 8kda takılmalar yapıyormuş.İnternette kullanan bir reddit kullanicisi söylüyor bunu 4k ve 8kda kullanmak için alınmayacak bir mouse yani bu
Pro'da öyle bir şikayet görmedim Apex'teki 3950 sensörü kaldırmıyor olabilir.
Alıntıyı görüntüleÖhm öhm öhm. Dün Aj099 almış idim yanında mousepad ile 450tl ye. Temuya bir girdim bana diyor bir ürün seç indirimi basalım. Baktım en üstte Aj159Pro 8k duruyor. Daha önce de bir problem yüzünden herhangi bir üründe geçerli yüzde 20 indirim kuponum ve 65 TL bakiyem vardı. Dünki 450'yi Temu bakiyesi olarak aldım toplamda 850 TL civarına çektim bu zımbırtıyı. Valla iyi mi ettim kötü mü ettim bilemiyorum :D.
Güzel yapmışsınız hayırlı olsun.

Amd34

80+ Silver
Eğer ki mcusu royuansa harbili ki %99 oranında royuan gibi duruyor.Royuan mcusu 4k ve 8kda takılmalar yapıyormuş.İnternette kullanan bir reddit kullanicisi söylüyor bunu 4k ve 8kda kullanmak için alınmayacak bir mouse yani bu
Valla ben royuan mcu kullanan da görmedim google yazınca bir şey de çıkmıyor 5 tane ürün incelemesi var ve 5'i de 5 yıldız vermiş

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,209
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Sensörler kaldırıyor hocam sensorlerde problem yok mcu kaldırmıyor yani mouseun anakarti bir reddit kullanicisinda varmış aynı bu mouse kendisi diyor.4k ve 8kda takılıyor diye.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla ben royuan mcu kullanan da görmedim google yazınca bir şey de çıkmıyor 5 tane ürün incelemesi var ve 5'i de 5 yıldız vermiş
Ajazza sorduk royuan var dediler hocam bu çine özel uretilmis bir model galiba ucuz olmasının da sebebi budur yani

Amd34

80+ Silver
Sensörler kaldırıyor hocam sensorlerde problem yok mcu kaldırmıyor yani mouseun anakarti bir reddit kullanicisinda varmış aynı bu mouse kendisi diyor.4k ve 8kda takılıyor diye.

Ajazza sorduk royuan var dediler hocam bu çine özel uretilmis bir model galiba ucuz olmasının da sebebi budur yani
Tamam da aldığımız yerde 5 yorum var 5'i de olumlu

Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Ferhat Karakoç

Güzel yapmışsınız hayırlı olsun.
Bu mouse foruma ilk düştüğünde ilk konuda şunu demiştim: " Elimde para olduğunda indirim olmuyor elimden para çıktığında indirim düşüyor". Laneti kırdığıma göre dinlenip müteşekkir evrende güneşin doğuşunu izleyeceğim.

Ripple

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Ceren H.
Kablosuz klavye var mı ajazz şuan indirimde? Öneriniz varsa linkleyin faydalanalım dostlar

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,209
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Tamam da aldığımız yerde 5 yorum var 5'i de olumlu
Hocam adamlar hiçbir şey yazmamis 5 yıldız vermiş geçmiş şöyle 100 yorum felan olsa daha kesin olurdu ama 5 yorumdan hiçbir şey anlaşılmaz.

Amd34

80+ Silver

VE sorun çıkaran şuan apex modeli reddit'de paylaşılmış fakat o da atackshark üzerinden almış burada da yorumlara bakılınca gayet olumlu duruyor eline ulaşmadan sağdan soldan dolma bilgilerle 4-8k kullanılmaz demek saçma olur

Ekler

• 1730030393339.png
    1730030393339.png
    380.4 KB · Hit: 56

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,209
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
VE sorun çıkaran şuan apex modeli reddit'de paylaşılmış fakat o da atackshark üzerinden almış burada da yorumlara bakılınca gayet olumlu duruyor eline ulaşmadan sağdan soldan dolma bilgilerle 4-8k kullanılmaz demek saçma olur
Yani hocam ajazzin kendisinede sorduk oda royuan dedi ama siz bilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,796
Üyeler
166,833
Son üye
Lamarko
Top Bottom