Öneri Ajazz 159 PRO alınır mı

aquirox

80+
Reaksiyon skoru
19
Merhabalar başlıktan da anlaşılacağı üzere bu mouse almak istiyorum kupon ve kredi indirimiyle birlikte 1.1k oluyor sizce mouse'u almak mantıklı mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhabalar başlıktan da anlaşılacağı üzere bu mouse almak istiyorum kupon ve kredi indirimiyle birlikte 1.1k oluyor sizce mouse'u almak mantıklı mı
ek olarak bu bütçelerde daha iyi bir mouse önerisi varsa alabilirim

2 haftadır foruma sponsor olmuş gibi heryerde konusu vardı alınır.

işlemci kalitesi ne durumda olması gerekiyor max performans için

hocam işlemci eski benim amd fx8300 var bende yeni pc için ekipmanları toplayıp birkaç ay sonra pc toplama fikrim var da
1000hz falan kullanırsın en kötü yeni pc alana kadar bir şey olmaz

ek olarak bu bütçelerde daha iyi bir mouse önerisi varsa alabilirim
alınır

bu mouse ucuza almanın yontemı nasıl bılen varmı

bu mouse ucuza almanın yontemı nasıl bılen varmı
hocam ben müşteri temsilcisine bağlanıp hem kupon hem de kredi başvurusunda bulundum 110 liralık kuponum var bir de %20 indirimim var ona rağmen 1100 liraya falan geliyor bundan daha düşüğüne alabilen varsa söylesin valla

1000hz falan kullanırsın en kötü yeni pc alana kadar bir şey olmaz
ömürlük bir mouse arıyorum ustam O yüzden bir sorayım dedim

hocam ben müşteri temsilcisine bağlanıp hem kupon hem de kredi başvurusunda bulundum 110 liralık kuponum var bir de %20 indirimim var ona rağmen 1100 liraya falan geliyor bundan daha düşüğüne alabilen varsa söylesin valla
varda bulamıyorum işte

Geri