attım ya işte dayı kömbeDot skatez alicaksiniz. Mouse yeni olduğu için skatezi yoktur daha. Yada elinizde başka mouse icin ptfe skatez varsa kesip yine dot şeklinde takabilirsiniz
Kömbe? Kargo + urun 250 tutuyor ki vergi dahil mi belli değil. Turkiyede ayni fiyata tiger ice dot skatez, daha düşüğüne wraith dot skatez satiyor neden çinden ultraglide isimli bir şey alsin ilk defa duyuyorum.attım ya işte dayı kömbe
Link?Tiger ice dot çek veya wraithte varsa xraypad obsidian dot. Aliexpresste vergi dahil 200 300 arası 40lı tiger ice dot skatez bulunur.
wraith stok bitmiş oradan alacaktım ne zaman yenilenir bilmiyorumTiger ice dot çek veya wraithte varsa xraypad obsidian dot. Aliexpresste vergi dahil 200 300 arası 40lı tiger ice dot skatez bulunur.
Wraithin kendi skatezini hic kullanmadım ama onlarin dot skatez stoğu var şuan. Ya aliden tiger ice bekliceksin yada wraith. Bende de yedek tiger zowie s2 seti var kesicem felan bi sekil oturtucaz apexewraith stok bitmiş oradan alacaktım ne zaman yenilenir bilmiyorum
Uzun zaman önce almıştım muhtemelen o zamandan beri yok. Bence aliexpressten tiger ice dot çek çok memnunum. Kayma performansı dayanıklılığı üst düzey.wraith stok bitmiş oradan alacaktım ne zaman yenilenir bilmiyorum
Vergi dahil 331TL: link 1Link?
Obsidian skatezinden daha iyi bir skatez mi? Ayrıca 750ye aldığım bir mouseye 250 liralik skatez almak pek mantıklı gelmedi parasına deger mi? Son olarak bide grip tape önerir misinUzun zaman önce almıştım muhtemelen o zamandan beri yok. Bence aliexpressten tiger ice dot çek çok memnunum. Kayma performansı dayanıklılığı üst düzey.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Vergi dahil 331TL: link 1
Alıntıyı görüntüle
Vergi dahil 293TL: link 2
Alıntıyı görüntüle
Vergi dahil 238TL: link 3
Alıntıyı görüntüle
Bide fark var mı niye bu kadar fiyat ediyorUzun zaman önce almıştım muhtemelen o zamandan beri yok. Bence aliexpressten tiger ice dot çek çok memnunum. Kayma performansı dayanıklılığı üst düzey.
Vergi dahil 331TL: link 1
Alıntıyı görüntüle
Vergi dahil 293TL: link 2
Alıntıyı görüntüle
Vergi dahil 238TL: link 3
Alıntıyı görüntüle
Grip tape tercih etmiyorum ondan hiç araştırmadım. Fark yok aynı ürünler önüme gelenleri linkledim. Skatez 40 adet nokta çıkıyor benim kullanıma göre 4-5 set yapıp kullanılır değer mi değmez mi siz bilirsiniz. Obsidian hala kutusunda kapalı duruyor hiç test etmedim yedek niyetine attım kenara ice dot biterse kullanıcam.Obsidian skatezinden daha iyi bir skatez mi? Ayrıca 750ye aldığım bir mouseye 250 liralik skatez almak pek mantıklı gelmedi parasına deger mi? Son olarak bide grip tape önerir misin
Bide fark var mı niye bu kadar fiyat ediyor