başka type c cable da kullanabilirsiniz sorun teşkil etmezAjazz 159apex kutudan çıkan şarj kablosu ile temazsızlık yapıyor kendi şarjımı takıp kullanınca sıkıntı çıkmıyor kendi şarj aletimle bağlamamda bi sıkıntı varmıdır?
SenceAjazz 159apex kutudan çıkan şarj kablosu ile temazsızlık yapıyor kendi şarjımı takıp kullanınca sıkıntı çıkmıyor kendi şarj aletimle bağlamamda bi sıkıntı varmıdır?
Şarz yeri varken niye öyle bişe yaptınben telefon şarjına taktım dalgınlıkla bi 15 20dk durdu bataryası erimiş gibi hissediyorum çok hızlı bitiyor şarjı bitmeye yakın mouse dengesizleşiyor iyice sinirimi bozdu
Dongle ile şarz niye etmiyorsunbilmiyorumki fazla güç çekip yanma bozulma sıkıntısı yaşanırmı diye?
hocam mouse deyil dock yerini kendi şarj aletimle pc bağladım kendi kablosuyla dock bağlayınca oynatınca git gel oluyor dockŞarz yeri varken niye öyle bişe yaptın
Başka type c yerine taktın diye sorun oluşcağını sanmam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dongle ile şarz niye etmiyorsun
Fark etmez nolcakhocam mouse deyil dock yerini kendi şarj aletimle pc bağladım kendi kablosuyla dock bağlayınca oynatınca git gel oluyor dock
Klavye kablosu varsa elinde fazladan onu kullannasıl bir kablo önerdiğin varmı?
Sadece örnek vermek için atiyorum araştirip bulabilirsin https://www.amazon.com.tr/önleyici-Kullanımı-aktarımı-bağlantısı-Bilgisayarlar/dp/B0CS5BXH1Qnasıl bir kablo önerdiğin varmı?
desteğe yazdım iade aldılar halbuki iade etmicektim video attım sadeceFark etmez nolcak
Sen bi hele farklı kablo kullan sorun kablodan olsun başka bişeyde olmasın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Klavye kablosu varsa elinde fazladan onu kullan