Bak bu kaliteliydi işte beğendimNe guzel iste gıcır gıcır mouse un var kral
BU FİYATA ne bekliyorsun gülücük atan çok bilmişler konuşmaya devam etsin alamadılar ondan dert oldu kötülüyorlar bu fiyata üst segment kalitesi bekleyen almasın zaten gitsin 4 5k versin süperlight alsınolum bendeki fare sol tık gıcırdıyor daha yeni sıfır açtım
Ayiptir sormasi gunde 12 saatne yapiyorsun mouse ile maas da bagla yazik garibana16-17 gündür pro kullanıyorum ve günlük 10-12 saat aktif kullanırım herhangi bir sorun yok.
Yooo hem aldim hem gülüyorum niye dokundu ki sanaBU FİYATA ne bekliyorsun gülücük atan çok bilmişler konuşmaya devam etsin alamadılar ondan dert oldu kötülüyorlar bu fiyata üst segment kalitesi bekleyen almasın zaten gitsin 4k versin süperlight alsn
Cidden ben de merak ettim parasını sonuna kadar kullanıyor adamAyiptir sormasi gunde 12 saatne yapiyorsun mouse ile maas da bagla yazik garibana
ne kadar ekmek o kadar köfte misali ne verdin de ne bekliyorsun demek lazımBU FİYATA ne bekliyorsun gülücük atan çok bilmişler konuşmaya devam etsin alamadılar ondan dert oldu kötülüyorlar bu fiyata üst segment kalitesi bekleyen almasın zaten gitsin 4 5k versin süperlight alsın
O sorun bir kaç gün kullanınca geçiyormuş.olum bendeki fare sol tık gıcırdıyor daha yeni sıfır açtım
Ayiptir sormasi gunde 12 saatne yapiyorsun mouse ile maas da bagla yazik garibana
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yooo hem aldim hem gülüyorum niye dokundu ki sana
Yazılım , 3d modelleme felan yapıyorum.Cidden ben de merak ettim parasını sonuna kadar kullanıyor adam
niye dokunsun olanı söylüyorum 3 kuruş para verdiniz yüksek kalite bekliyorsunuz ne olacaktı logitech kalitesi mi millet 600e aldı diye kupon dilenenlerde vardı aç gözlük kötü şeyAyiptir sormasi gunde 12 saatne yapiyorsun mouse ile maas da bagla yazik garibana
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yooo hem aldim hem gülüyorum niye dokundu ki sana
ben ilk açtım vardı 10 dk kullanmamıştım masa kalabalık diye son 2 3 saattir kullanıyorum gıcırtı yok hiç kopmada yaşamadımO sorun bir kaç gün kullanınca geçiyormuş.
Biz beklemiyoruz mouse bozuldu diye konu acanlar bekliyor bozulsa umrumda olmaz cöpe sallarim para mi la 700tlniye dokunsun olan söylüyorum 3 kuruş para verdiniz yüksek kalite bekliyorsunuz ne olacaktı logitech kalitesi mi millet 600e aldı diye kupon dilenenlerde vardı aç gözlük kötü şey
usta bende zenith pro var zaten çok kafama takmıyorum dock hoşuma gitti onu bile tek kullansam yeter 850 TL gibi çerez paraya bu beleş resmenBU FİYATA ne bekliyorsun gülücük atan çok bilmişler konuşmaya devam etsin alamadılar ondan dert oldu kötülüyorlar bu fiyata üst segment kalitesi bekleyen almasın zaten gitsin 4 5k versin süperlight alsın