donglede çalıştı şu an kasadaki portlarda normalde aktif kullandığım mouse olan yere takınca çalışıyor şu an aktif 8k aldı driver algıladıkasadaki bütün portları denedim sadece 1 tanesinde çalıştı kablolu ilginç bir şekilde dongle ile deneyeceğim
donglede çalıştı şu an kasadaki portlarda normalde aktif kullandığım mouse olan yere takınca çalışıyor şu an aktif 8k aldı driver algıladıkasadaki bütün portları denedim sadece 1 tanesinde çalıştı kablolu ilginç bir şekilde dongle ile deneyeceğim
sensörle ilgili soru sordum para iadesi yapalım ürün sizde kalsın dediler.İade?? Para iadesi mı ürün iadesi mı???
Neden teklif ettiler mcu'mu farklı dedin?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasıl vermiyor knk kurallar var geciktiyse zaten oto veriyor diye biliyom
Sen i tarihleri bir daha kontrol et istersen sipariş vereli 28 gün oldu mu????
iyi güzeldonglede çalıştı şu an kasadaki portlarda normalde aktif kullandığım mouse olan yere takınca çalışıyor şu an aktif 8k aldı driver algıladı
Puahahahahsensörle ilgili soru sordum para iadesi yapalım ürün sizde kalsın dediler.
koleksiyon yapacaksınız sandım nqewfjqefSaldırı köpekbalığı da iyi aslında ama fiyat olarak çok yüksek
Turuncu ve siyah apex daha gelmedi. Ürünleri test edip arkadaşlara dağıtacağım kismetse
Bİr kaç görsel buyrunAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Görsel attım
Satıcıya mı giriyor temuya mı giriyor?sensörle ilgili soru sordum para iadesi yapalım ürün sizde kalsın dediler.
muhtemelen temuSatıcıya mı giriyor temuya mı giriyor?
orasını bilmiyorum ilgilenmiyorum da teklifi temu yaptıSatıcıya mı giriyor temuya mı giriyor?
direkt destek kısmındaki temsilci mi söyledi bunu yoksa açtıkları talep üzerinde mi dediler ?orasını bilmiyorum ilgilenmiyorum da teklifi temu yaptı
talep üzerine, sensörle ilgili soru sordum. Yetkili temsilciye ileteceğiz dediler o şekilde ilerledi süreç.direkt destek kısmındaki temsilci mi söyledi bunu yoksa açtıkları talep üzerinde mi dediler ?
iyiymiş hocam ben de fiyat eşitleme talebinde bulunmuştum 159 pro için bana ürün elinize ulaşınca iade edin gibi bir şey demişlerdi 1080 TL'ye aldım 500 600 tl civarına alanlar olduğu için talepte bulundum olmadıtalep üzerine, sensörle ilgili soru sordum. Yetkili temsilciye ileteceğiz dediler o şekilde ilerledi süreç.