royuan hangi model olduğunu bilmiyoruz veya bir kaynak yok ama hepsi aynı yerde üretilip üzerine isim basılıyormuş galiba öyle bir duyum aldım. ama pan1080ua3c güzel mcu sorun çıkarmaz büyük ihtimalleRoyuan mı daha iyi pan1080 mi
royuan hangi model olduğunu bilmiyoruz veya bir kaynak yok ama hepsi aynı yerde üretilip üzerine isim basılıyormuş galiba öyle bir duyum aldım. ama pan1080ua3c güzel mcu sorun çıkarmaz büyük ihtimalleRoyuan mı daha iyi pan1080 mi
apex çok daha iyi bence.Arkadaşlar inanılır gibi değil ama gerçek şu ki AJ159 PRO APEX den daha kaliteli. Malzeme kalitesi olarak direk belli ediyor kendisini
Benim pro yırtık geldi. DG160 Kol yırtık geldi. Apex kutuları sağlamdı. Ama ürünlerde problem yok159 pronun kutusu niye açık değildi o zaman , mouselar ve klavyelerde kontrol yapılmıyor genelde
Apex var mı sizde şuanapex çok daha iyi bence.
yok ama deneyimledim arkadaşın eline ulaştı benim elime pro ulaştı henüz apex ulaşmadıApex var mı sizde şuan
Sizin dediğiniz gibiyse çok iyi olur. Pro gerçekten memnun etti beni. Apex memnun etmeyecek diye korkuyorumyok ama deneyimledim arkadaşın eline ulaştı benim elime pro ulaştı henüz apex ulaşmadı
rekor deneniyor sanırımKonu 1000 sayfaya doğru gidiyor bakalım.
biraz şans hocam ikiside sorunlu gelebilir. ben şahsen apex sorunsuz gelirse proyu bir arkadaşa 1400 e satıp apexi kullanmayı düşünüyorum.umarım herkese sorunsuz ulaşır. ama apexin ekranlı olması sensörünün daha iyi olması ayrıca ele daha iyi oturan bir mouse olduğunu düşünüyorum. forumdaki bazı arkadaşlarda öyle diyordu zaten. beni apexe çok yükseltti bu sebepler.Bir de apexin içini açan oldu mu? ben arkadaşınkini açmadım benim olmadığı için pan 1080 mi var içinde acaba?Sizin dediğiniz gibiyse çok iyi olur. Pro gerçekten memnun etti beni. Apex memnun etmeyecek diye korkuyorum
Ben baya araştırdım forumda da birisi açmış pan1080 var evetbiraz şans hocam ikiside sorunlu gelebilir. ben şahsen apex sorunsuz gelirse proyu bir arkadaşa 1400 e satıp apexi kullanmayı düşünüyorum.umarım herkese sorunsuz ulaşır. ama apexin ekranlı olması sensörünün daha iyi olması ayrıca ele daha iyi oturan bir mouse olduğunu düşünüyorum. forumdaki bazı arkadaşlarda öyle diyordu zaten. beni apexe çok yükseltti bu sebepler.Bir de apexin içini açan oldu mu? ben arkadaşınkini açmadım benim olmadığı için pan 1080 mi var içinde acaba?
Banada özelden yazabilir misiniz acabaHayır aldığım fiyattan vereceğim. İsteyen vardı he almazlar satarız ayrı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada yanlış anlaşılmasın. Ben böyle şeyleri çok dener satarım. Al satçı değilim yani
hocam yazar mısınız özeldenHayır aldığım fiyattan vereceğim. İsteyen vardı he almazlar satarız ayrı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada yanlış anlaşılmasın. Ben böyle şeyleri çok dener satarım. Al satçı değilim yani
apex in iç yapısını paylaştım hocam , pan 1080 ile gelecek.royuan hangi model olduğunu bilmiyoruz veya bir kaynak yok ama hepsi aynı yerde üretilip üzerine isim basılıyormuş galiba öyle bir duyum aldım. ama pan1080ua3c güzel mcu sorun çıkarmaz büyük ihtimalle