Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (Üretim Durduruldu)

umutatwss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
umut
Royuan mı daha iyi pan1080 mi
royuan hangi model olduğunu bilmiyoruz veya bir kaynak yok ama hepsi aynı yerde üretilip üzerine isim basılıyormuş galiba öyle bir duyum aldım. ama pan1080ua3c güzel mcu sorun çıkarmaz büyük ihtimalle

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Shoto Todoroki

Ultracı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Rıfat Avcı

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Shoto Todoroki

Ultracı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Rıfat Avcı
yok ama deneyimledim arkadaşın eline ulaştı benim elime pro ulaştı henüz apex ulaşmadı
Sizin dediğiniz gibiyse çok iyi olur. Pro gerçekten memnun etti beni. Apex memnun etmeyecek diye korkuyorum

emrsty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Emre Gişi
Konu 1000 sayfaya doğru gidiyor bakalım.

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Shoto Todoroki
Sizin dediğiniz gibiyse çok iyi olur. Pro gerçekten memnun etti beni. Apex memnun etmeyecek diye korkuyorum
biraz şans hocam ikiside sorunlu gelebilir. ben şahsen apex sorunsuz gelirse proyu bir arkadaşa 1400 e satıp apexi kullanmayı düşünüyorum.umarım herkese sorunsuz ulaşır. ama apexin ekranlı olması sensörünün daha iyi olması ayrıca ele daha iyi oturan bir mouse olduğunu düşünüyorum. forumdaki bazı arkadaşlarda öyle diyordu zaten. beni apexe çok yükseltti bu sebepler.Bir de apexin içini açan oldu mu? ben arkadaşınkini açmadım benim olmadığı için pan 1080 mi var içinde acaba?

ignotus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Joe
biraz şans hocam ikiside sorunlu gelebilir. ben şahsen apex sorunsuz gelirse proyu bir arkadaşa 1400 e satıp apexi kullanmayı düşünüyorum.umarım herkese sorunsuz ulaşır. ama apexin ekranlı olması sensörünün daha iyi olması ayrıca ele daha iyi oturan bir mouse olduğunu düşünüyorum. forumdaki bazı arkadaşlarda öyle diyordu zaten. beni apexe çok yükseltti bu sebepler.Bir de apexin içini açan oldu mu? ben arkadaşınkini açmadım benim olmadığı için pan 1080 mi var içinde acaba?
Ben baya araştırdım forumda da birisi açmış pan1080 var evet

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Can
Hayır aldığım fiyattan vereceğim. İsteyen vardı he almazlar satarız ayrı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada yanlış anlaşılmasın. Ben böyle şeyleri çok dener satarım. Al satçı değilim yani
Banada özelden yazabilir misiniz acaba

karahan34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Murat Karahan
Hayır aldığım fiyattan vereceğim. İsteyen vardı he almazlar satarız ayrı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada yanlış anlaşılmasın. Ben böyle şeyleri çok dener satarım. Al satçı değilim yani
hocam yazar mısınız özelden

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,387
İsim
Mehmet Aslan
royuan hangi model olduğunu bilmiyoruz veya bir kaynak yok ama hepsi aynı yerde üretilip üzerine isim basılıyormuş galiba öyle bir duyum aldım. ama pan1080ua3c güzel mcu sorun çıkarmaz büyük ihtimalle
apex in iç yapısını paylaştım hocam , pan 1080 ile gelecek.

Top Bottom